Soap "John" MacTavish Decapat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 11 28 Nisan 2019 #1 Chkdsk hizmet programını kullanınız yazıyor. Aynen şunu yazdım "chkdsk c: /r /f" her yerde bu işlemin çözüm olacağını söylüyorlar. Başka bir çözüm var mı lütfen? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2019
Chkdsk hizmet programını kullanınız yazıyor. Aynen şunu yazdım "chkdsk c: /r /f" her yerde bu işlemin çözüm olacağını söylüyorlar. Başka bir çözüm var mı lütfen?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 28 Nisan 2019 #2 HD Tune yazılımını yükledikten sonra Health sekmesinde hata görüyorsanız disk arızalı demektir. Verilerinizi yedekleyip emekliye ayırın. Artı 0 Eksi
HD Tune yazılımını yükledikten sonra Health sekmesinde hata görüyorsanız disk arızalı demektir. Verilerinizi yedekleyip emekliye ayırın.
KS KS Soap "John" MacTavish Decapat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 11 29 Nisan 2019 #3 MF dedi: HD Tune yazılımını yükledikten sonra Health sekmesinde hata görüyorsanız disk arızalı demektir. Verilerinizi yedekleyip emekliye ayırın. Genişletmek için tıkla... Format atmayı düşünüyorum. Artı 0 Eksi
MF dedi: HD Tune yazılımını yükledikten sonra Health sekmesinde hata görüyorsanız disk arızalı demektir. Verilerinizi yedekleyip emekliye ayırın. Genişletmek için tıkla... Format atmayı düşünüyorum.