Windows 7 düşük performans sorunu

mali43

Hectopat
Daha fazla  
Benim yaşadığım sorun bilgisayarımda önceden Windows 7 kuruluydu. O zamanlar da bilgisayarın performansı çok iyi idi. Fakat sonrasında ben başka Windows sürümüne geçtim fakat o sürümde performansı çok düştü. Ben de geri Windows 7'ye geçtim. Bu arada Windows 7 önceden orijinaldi şimdi de orijinal. Fakat oyunlardan ve bilgisayardan eskisi kadar iyi performans alamıyorum. Bu sorun neden olmuş olabilir ve nasıl düzeltilebilir? Şimdiden cevap verenlere teşekkürler.
NOT: Driverler güncel, termal macun yenilendi, sıcaklık seviyesi aynı, bilgisayar temizlendi (fan vs) temiz format atıldı. Acil yardım lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi detaylı bir şekilde belirtin.

8GB RAM var ekran kartınızın win10 desteği var. İzlediğiniz yol yanlış. Şuradaki rehberi takip ederek temiz kurulum ile sıfırdan win10 yüklemelisiniz. OEM keyler 40-50TL civarında bulunuyor hemen almanıza da gerek yok 1 ay sonra alabilirsiniz.

Ardından 27 Mart 2018 Driver ekran kartı driverinizi buradan indirip yükleyeceksiniz.
Driver güncellemek ile iş bitmiyor herhangi bir sorun çıkmasını istemiyorsanız;
Visual C++ Redistributable 2005'ten 2015'e kadar hepsini yükleyin.
.Net Framework son sürümünü yükleyin bundan sonra sorunsuz kullanabilirsiniz.

8GB RAM var ekran kartınızın win10 desteği var. İzlediğiniz yol yanlış. Şuradaki rehberi takip ederek temiz kurulum ile sıfırdan win10 yüklemelisiniz. OEM keyler 40-50TL civarında bulunuyor hemen almanıza da gerek yok 1 ay sonra alabilirsiniz.

Ardından 27 Mart 2018 Driver ekran kartı driverinizi buradan indirip yükleyeceksiniz.
Driver güncellemek ile iş bitmiyor herhangi bir sorun çıkmasını istemiyorsanız;
Visual C++ Redistributable 2005'ten 2015'e kadar hepsini yükleyin.
.Net Framework son sürümünü yükleyin bundan sonra sorunsuz kullanabilirsiniz.
bundan önce saten orjinal win 10 kullanmıştım ayar larını yapıp driverlerinide indirmiştim fakat çok kasıyordu. bende o yüzden geri win 7 e geri geçmiştim saten.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00