Bu Windows 7'leri yakınımdaki bir dükkan satıyor. Koleksiyon için almak istiyorum ama orijinalliğinden şüphe ediyorum. Sonradan jelatinlenmiş gibi geliyor. Bu konuda bilgili olan yardımcı olabilir mi?
Şöyle bir şey fark ettim buralarda Normalde seri numarası olması gerekirken boş elimde açılmış bir tane var ve buralarda seri numarası yazıyor@Akbal Ebay'de binlercesini bulabilmek mümkün. Microsoft yazılımlarının sahtesi Çin'de oldukça yaygın.
Şöyle bir şey fark ettim buralarda Normalde seri numarası olması gerekirken boş elimde açılmış bir tane var ve buralarda seri numarası yazıyor Eki Görüntüle 2555317
Aklımda bir fikir var telefondan emülatör ve Windows 7 kurup orada önce bir tane paket alacağım Aslında hiçbirine jelatini Açmak istemiyorum ama kazıklanmadığımdan emin olmak birini açıp deneyeceğim Eğer ki olur onaylarsa bütün hepsini alırım olmazsa da benim zararım olur bir tanesi Nasıl fikir
İçinde orijinal yazılım oluyor genelde bu tarz kutuların. Zaten ISO dosyası olarak her yerde bulabilirsiniz. Raf ürünü olarak biri uzman değilse asla anlamaz sanmıyorum eğer sahteyse ki bunları içinden çıkan ürün anahtarını kullanarak etkinleştirme yapan insanlar da görmüştüm şahsen yabancı forumlarda. Hatta key çalışmayınca Microsoft'u arayınca yardım da ediyorlardı.![]()
Etkinleştirme için OEM key almasını tavsiye ederim bazı siteler satıyor eğer bir problem cıkmayacaksa siteyi atabilirim buraya. Yasaklı siteler kategorisinde göremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.