Windows 7 ekran koruyucuyu hareketli yapmak

Daha fazla  
Bildiğiniz gibi Windows 7'de ekran koruyucular var. Bu ekran koruyucuların aralarında Hayal Dünyası, Ribbons gibi gareketli ekran koruyucular var. Ben kendim indirdiğim bir GİF'i ekran koruyucusu haline getirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim bilenlniz varsa bi cevaplayabilir mi?

Wallpaper Engine programında yapabiliyorsun gem GIF'i hemde videoyu. Steam'de indirimsiz 8 TL, indirimde 4 TL' ye kadar düşüyor. Öneririm, tam ekranda bir uygulama açınca da duraksıyor bilgisayara yüklenmemek için.

Wallpaper Engine programında yapabiliyorsun gem GIF'i hemde videoyu. Steam'de indirimsiz 8 TL, indirimde 4 TL' ye kadar düşüyor. Öneririm, tam ekranda bir uygulama açınca da duraksıyor bilgisayara yüklenmemek için.
Masaüstü duvar kağıdı değil, Ekran koruyucu olarak yapmak istiyorum. Hani bilgisayar 1-2 DK hareketsiz kalınca ekran koruyucuya geçiyor o kısma kendi istediğim bir GİF i koymak istiyorum.
Yinede teşekkürederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı