Windows 7 Error 1359

ercanatnr

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2014
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar bilgisayarıma Proteus 8 isimli programı kurmak istiyorum ancak program ototmatik olarak Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable isimli bir yükleme yapıyor yüklemeye tam başladığında Error 1359.Bir iç hata oluştu şeklinde bir uyarı geliyor ve bu program yüklenmediği için Proteusta yüklenmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 479
Verdiğim linkteki dosyayı masaüstüne getiriniz. Komut istemini (cmd) yönetici olarak açınız. Komut satırına verdiğim kodu yazıp enterlayın. Ardından normal kurulum yapın.
Kod:
fsutil resource setautoreset true c:\
 
Komut istemine (cmd)'ye sağ tıklayıp yönetici olarak açın. Ardından tamamlandı diye bir uyarı almanız gerekecek resimdeki komut isteminde görüldüğü üzere.

Eki Görüntüle 22508
Söylediklerinizi harfiyen yaptım cmd komut satırında işlem başarıyla tamamlandı yazdı linkteki programı yüklemeyi denedim aynı hata karşıma çıktı :(
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı