Windows 7 escrow sürümü nedir?

Tommy Vercetti

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'ta güncelleme sunucusu şu anda kapalı hatası alıyordum ticket attım birkaç bilgi verdim sonra Windows 7 escrow sürümünü kullanıyorsunuz büyük ihtimal o yüzden bu hatayı alıyorsunuz dedi. Windows 7'nin normal sürümünü nereden bulabilirim? Windows 7 escrow nedir?

What are Escrow builds?
(Update from 10. Jan, 2010)
Sometimes Microsoft released builds referred to as “Escrow”. Escrow means the development of a branch gets stopped and the code is being tested. If Microsoft or its testers don’t discover any serious bugs (“showstoppers”), the current build becomes the final milestone (usually RC or RTM, but sometimes there are also beta escrow builds). Escrow builds are usually handed out to TAP (Technology Adoption Program) testers, ISVs, IHVs, etc.
Turkce Hali
Escrow yapıları nelerdir?
(10 Ocak 2010'dan itibaren güncelleme)
Bazen Microsoft, "Escrow" olarak adlandırılan yapılar yayınladı. Escrow, bir şubenin geliştirilmesinin durdurulduğu ve kodun test edildiği anlamına gelir. Microsoft veya test edicileri herhangi bir ciddi hata ("gösteriyi durduranlar") keşfetmezse, mevcut yapı son kilometre taşı olur (genellikle RC veya RTM, ancak bazen beta emanet yapıları da vardır). Emanet yapıları genellikle TAP (Teknoloji Benimseme Programı) test uzmanlarına, ISV'lere, IHV'lere vb. Dağıtılır.

Windows 7'de yayınlanmadan önce kullanıcılara beta şekilinde yayınlanan sürünümdür. Geçebiliyorsanız Windows 10 sürünümüne geçmenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı