Windows 7 explorer.exe izin vermelidir

haıyr güncelleme geliyor.. güncellemelerde önemli değil zaten. google chrome nezaman 7den vazgecer bende ozaman vazgecerim belki
Güncellemeler olmasa virüsler nasıl kolay giriyor görürsün. Kullandığın antivirüsün bile faydası olmaz. Her ay boşuna yayınlamıyorlar.
Windows 10'dada bazı sorunlar oluyor ve bazen küçük de olsa çözülmüyor.
Windows 10'dada var ama mecbur microsoft çözüyor ama 7'dekini çözmüyorlar teknik destek kesildiği için. Şuanlık sıkıntı göremiyorum.
halen windows 7 kullanıyorum.. xp gibi destek bitene kadar kullanırım...
2020'ye kadar kullanabilirsin o zaman.

Güncellemeler olmasa virüsler nasıl kolay giriyor görürsün. Kullandığın antivirüsün bile faydası olmaz. Her ay boşuna yayınlamıyorlar.

7 senedir ne güncelleme yaptım, ne de herhangi bir antivirüs programı yükledim. Bu sistemde internet bankacılığından tut her türlü işlemi yapıyorum. Windows güncellemelerini de kapalı tutuyorum.

Bunun yani sıra Spectre ve Meltdown güncellemesini de yüklemedim, çünkü korkacak bir nedenim yok.

Virüs dediğin şey durduk yere bilgisayara gelip girmiyor.

Her önüne gelene tıklarsan, abuk sabuk sitelerde gezinirsen, korsan içerik indirip kullanırsan, yaptığın güncellemeler de antivirüs yazılımları da seni zararlı içeriklerden korumaz.

Güncelleme olmazsa virüs girer algısı yanlış bir kere.

7 senedir ne güncelleme yaptım, ne de herhangi bir antivirüs programı yükledim. Bu sistemde internet bankacılığından tut her türlü işlemi yapıyorum. Windows güncellemelerini de kapalı tutuyorum.

Virüs dediğin şey durduk yere bilgisayara gelip girmiyor.

Her önüne gelene tıklarsan, abuk sabuk sitelerde gezinirsen yaptığın güncellemeler de antivirüs yazılımları da seni zararlı içeriklerden korumaz.
Hocam siz yapın banka bilgileriniz çalınır ruhunuz duymaz. Yinede yükleyin birşey kaybetmezsiniz. Abuk sabuk programlarla sitelerle daha kolay bulaşır tabi.

Windows 10'un %19 olması imkânsız.

Yukarıdaki görsel Temmuz 2016'ya ait.
Windows 10 un yavaşlığından ve stabilsizliğinden, Saçma sapan sorunlarından bıkanlar Windows7'ye geri dönüyor. Gerçekler acı verici ama o tablo 2018 yılına ait.
Ayrıca Windows7 Bilgisayarla ilk tanışma aşamasında olan insanlar için kullanılışı çok basit olduğu için tercih ediliyor.

Windows 10 un yavaşlığından ve stabilsizliğinden, Saçma sapan sorunlarından bıkanlar Windows7'ye geri dönüyor. Gerçekler acı verici ama o tablo 2018 yılına ait.
Ayrıca Windows7 Bilgisayarla ilk tanışma aşamasında olan insanlar için kullanılışı çok basit olduğu için tercih ediliyor.
Aynen hocam o eski tablo. Ayrıca 10'un yavaşlığı ve stabilsizliği yok.

Yahu bir Windows 7 problemini nasıl 10'a kaynattınız tebrik ediyorum. Adamın belki 10'a geçmek istemiyor. Ha bak doluca Windows 7 Embedded mağaza kasaları var onudamı Windows 10 yapalım?
Düzenleme:Kardeş sen ekran görüntüsü at bakarız probleme.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı