haıyr güncelleme geliyor.. güncellemelerde önemli değil zaten. google chrome nezaman 7den vazgecer bende ozaman vazgecerim belkiWindows 7'ye destek bitmedi mi?
haıyr güncelleme geliyor.. güncellemelerde önemli değil zaten. google chrome nezaman 7den vazgecer bende ozaman vazgecerim belkiWindows 7'ye destek bitmedi mi?
Güncellemeler olmasa virüsler nasıl kolay giriyor görürsün. Kullandığın antivirüsün bile faydası olmaz. Her ay boşuna yayınlamıyorlar.haıyr güncelleme geliyor.. güncellemelerde önemli değil zaten. google chrome nezaman 7den vazgecer bende ozaman vazgecerim belki
Windows 10'dada var ama mecbur microsoft çözüyor ama 7'dekini çözmüyorlar teknik destek kesildiği için. Şuanlık sıkıntı göremiyorum.Windows 10'dada bazı sorunlar oluyor ve bazen küçük de olsa çözülmüyor.
2020'ye kadar kullanabilirsin o zaman.halen windows 7 kullanıyorum.. xp gibi destek bitene kadar kullanırım...
Güncellemeler olmasa virüsler nasıl kolay giriyor görürsün. Kullandığın antivirüsün bile faydası olmaz. Her ay boşuna yayınlamıyorlar.
Hocam siz yapın banka bilgileriniz çalınır ruhunuz duymaz. Yinede yükleyin birşey kaybetmezsiniz. Abuk sabuk programlarla sitelerle daha kolay bulaşır tabi.7 senedir ne güncelleme yaptım, ne de herhangi bir antivirüs programı yükledim. Bu sistemde internet bankacılığından tut her türlü işlemi yapıyorum. Windows güncellemelerini de kapalı tutuyorum.
Virüs dediğin şey durduk yere bilgisayara gelip girmiyor.
Her önüne gelene tıklarsan, abuk sabuk sitelerde gezinirsen yaptığın güncellemeler de antivirüs yazılımları da seni zararlı içeriklerden korumaz.
Windows 10 un yavaşlığından ve stabilsizliğinden, Saçma sapan sorunlarından bıkanlar Windows7'ye geri dönüyor. Gerçekler acı verici ama o tablo 2018 yılına ait.Windows 10'un %19 olması imkânsız.
Yukarıdaki görsel Temmuz 2016'ya ait.
ama o tablo 2018 yılına ait.
Aynen hocam o eski tablo. Ayrıca 10'un yavaşlığı ve stabilsizliği yok.Windows 10 un yavaşlığından ve stabilsizliğinden, Saçma sapan sorunlarından bıkanlar Windows7'ye geri dönüyor. Gerçekler acı verici ama o tablo 2018 yılına ait.
Ayrıca Windows7 Bilgisayarla ilk tanışma aşamasında olan insanlar için kullanılışı çok basit olduğu için tercih ediliyor.
Güncellemeler olmasa virüsler nasıl kolay giriyor görürsün. Kullandığın antivirüsün bile faydası olmaz. Her ay boşuna yayınlamıyorlar.
sen abuk subuk yerlere girersen güncellemende bi işe yaramaz...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.