Windows 7 format atarken "a disk read error" hatası

Furkan_R4KT

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4060 8gb i5-12400f 8x2 gb ram 1tb ssd
Arkadaşlar merhaba. Windows 10'dan 7'ye geçmek istiyorum bu nedenle Windows 7 USB'si hazırladım ve taktım boot menuden USB mi seçtim bir tuşa basın dedi bastım ve başlıktaki hatayı aldım. BIOS'la ilgili olan çözümleri gördüm ancak benim BIOS'um bayağı eski o yüzden ayarı bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Tekrar yazmayı deneyin. Yazarken sıkıntı olmuş olabilir USB de.

Bilgisayarınızın marka modelini yazarsanız yardımcı oluruz. Ayrıca Recep Bey'in çözüm konusuna baktınız mı?

Hocam model bilmiyorum ama marka Casper özellikleri Intel Core 2 Duo 2.20GHz 1GB RAM (şu an 3GB stok hali 1GB dı) 250GB HDD ve ATI Radeon X1550 ekran kartı var anakart MS-7267

Ve ona da baktım fayda olmadı

Hocam model bilmiyorum ama marka Casper özellikleri Intel Core 2 Duo 2.20GHz 1GB RAM (şu an 3GB stok hali 1GB dı) 250GB HDD ve ATI Radeon X1550 ekran kartı var anakart MS-7267

Ve ona da baktım fayda olmadı

Fayda olmadı derken BIOS'tan gerekli ayarı bulup "None" şeklinde düzelttiniz mi?

Bende o hatayı almıştım. USB yerine CD disk ile formatlamayı denediğimde olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…