LOTR Manyağı
Hectopat
Cevap yazarken aşağıda görsel yükle yazmıyor mu?Telefondan resim atamıyorum buraya onu nasıl yapacağım araştırdım ama bulamadım
Cevap yazarken aşağıda görsel yükle yazmıyor mu?Telefondan resim atamıyorum buraya onu nasıl yapacağım araştırdım ama bulamadım
Cevap yazarken aşağıda görsel yükle yazmıyor mu?
Yazıyormuş görmemişim her neyse atıyorum fotoğrafı
Eki Görüntüle 1158031
Buyurun hocam.
Hocam bir çözüm buldunuz mu?
Hocam bakın BIOS'ta attığınız fotoğrafta zaten yazıyor bulamadım dediğiniz ayar.
"Şimdi buradan da standart CMOS Features'a girin. Burada Drive'a seçeneğinin karşısında "1.44m, 3.5'in." yazar. Buraya gelin ve Enter'a basın. Ardından none seçeneğini seçin. Şimdi Save & exit diyerek BIOS'tan çıkın. Artık bir daha "a disk read error occurred" hatası almayacaksınız."
Tırnak içindeki adımları yapın.
Hocam Floppy Drive'a var ve burada not installer yazıyor. Tıkladığım zamanda 360KB 1.2MB 720KB 1.44MB ve 2.88MB seçenekleri var
1.44'ü enterladığınız zaman none seçeneği çıkmıyor mu? Standard CMOS features sekmesinin ekranını atar mısınız?
Gerekli ayar sistemde görünmüyor. BIOS sürümünün eski olmasından kaynaklanıyor olabilir. Mevcut sisteminiz Windows 10 sanırım. BIOS güncellemeyi deneyin sonra tekrar bakalım.
1.44'ü enterladığınız zaman none seçeneği çıkmıyor mu? Standard CMOS features sekmesinin ekranını atar mısınız?
Gerekli ayar sistemde görünmüyor. BIOS sürümünün eski olmasından kaynaklanıyor olabilir. Mevcut sisteminiz Windows 10 sanırım. BIOS güncellemeyi deneyin sonra tekrar bakalım.
![]()
BIOS Güncelleme Rehberi
BIOS güncellemesini neden ve nasıl yapılacaÄını bu rehberimizde anlatıyoruz. Bilgisayarınızın BIOS'u (Basic Input/Output System), anakartın üzerindewww.technopat.net
Hocam onu denemedim BIOS'u güncelleyeceğim şimdi.
Hocam bence yapmalı mıyım bunu ilk defa yapacağım ve elektrik kesilir diye korkuyorum
Bir şey diyemem bu konudaşahsi fikrim ise bilgisayarınız çalışır ve stabil durumda ise Windows 10'dan Windows 7'ye geçmemeniz gerektiği. Takdir sizin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.