E EgeBey21 Femtopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 17 28 Eylül 2021 #1 Windows 7 yüklüyordum, tam olarak Home professionel vs seçme ekranında mouse ve klavye takılı kalıyor. Ne yapmam gerek? Mouse ve klavyede sıkıntı yok. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2021
Windows 7 yüklüyordum, tam olarak Home professionel vs seçme ekranında mouse ve klavye takılı kalıyor. Ne yapmam gerek? Mouse ve klavyede sıkıntı yok.
Gerçeklik Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro Telefon : iPhone 11 64 GB Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 28 Eylül 2021 #2 EgeBey21 dedi: Windows 7 yüklüyordum, tam olarak Home professionel vs seçme ekranında mouse ve klavye takılı kalıyor. Ne yapmam gerek? Mouse ve klavyede sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil bir sisteme kurduğunuz kesin. Superspeed yani mavi kısımlı USB girişlerine takmamanız lazım. Ve sisteminiz Windows 10 destekliyorsa hemen geçmenizi öneririm. Artı 0 Eksi
EgeBey21 dedi: Windows 7 yüklüyordum, tam olarak Home professionel vs seçme ekranında mouse ve klavye takılı kalıyor. Ne yapmam gerek? Mouse ve klavyede sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil bir sisteme kurduğunuz kesin. Superspeed yani mavi kısımlı USB girişlerine takmamanız lazım. Ve sisteminiz Windows 10 destekliyorsa hemen geçmenizi öneririm.
ParastyleV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 1.504 Çözümler 31 28 Eylül 2021 #3 Anakart Windows 7 desteklemiyordur, Windows 10 kur. Artı 0 Eksi
S SeASes Femtopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #4 EgeBey21 dedi: Windows 7 yüklüyordum, tam olarak Home professionel vs seçme ekranında mouse ve klavye takılı kalıyor. Ne yapmam gerek? Mouse ve klavyede sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Diz üstü ise kasanın arkadındaki usb girişine yak klavye ve fare yi Artı 0 Eksi
EgeBey21 dedi: Windows 7 yüklüyordum, tam olarak Home professionel vs seçme ekranında mouse ve klavye takılı kalıyor. Ne yapmam gerek? Mouse ve klavyede sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Diz üstü ise kasanın arkadındaki usb girişine yak klavye ve fare yi