Windows 7 format atarken sol üstte tire işareti çıkıyor

Tommy Vercetti

Hectopat
Daha fazla  
Rufus ile ISO'yu flash belleğe yazdım hiçbir sorun olmadı, sonra BIOS'tan flash belleği 1. sıraya koydum Windows yeniden başladı ama fotoğraftaki gibi oluyor hard diski tekrar seçtiğim de ise böyle bir sorun olmuyor.
Not: Fotoğraf katarken hata veriyor o yüzden katamadım ama hata siyah ekranda sol üst köşede (-) tire işareti var.

Rufus ile ISO'yu flash belleğe yazdım hiçbir sorun olmadı, sonra BIOS'tan flash belleği 1. sıraya koydum Windows yeniden başladı ama fotoğraftaki gibi oluyor hard diski tekrar seçtiğim de ise böyle bir sorun olmuyor.
Not: Fotoğraf katarken hata veriyor o yüzden katamadım ama hata siyah ekranda sol üst köşede (-) tire işareti var.

UEFI bir bellek hazırladınız değil mi?

UEFI bir bellek hazırladınız değil mi?
Evet.
Sisteminizi ve kurmaya çalıştığınız Windows sürümünü belirtin.

Yüksek ihtimalle ISO hatalı inmiş. IDM ile ISO indiriyorsanız normal bir durum.

Biçimlendirip bir daha yazdım flasha takılı kaldı format sırasında kapatırsam bilgisayarı bir sorun olur mu?
ISO'da muhtemelen hata vardır. Aynısı Win10 kurarken başıma gelmişti. Temiz bir ISO indirin.
Biçimlendirip bir daha yazdım flasha takılı kaldı format sırasında kapatırsam bilgisayarı bir sorun olur mu?
Sanırım ISO bozuk ya da yanlış şekilde yüklemişsiniz flash'a.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı