Windows 7 Format Atarken Sürücü Yükle Hatası

Sorunu cozdum. Yapamayanlar böyle yapsın.
Her anakart üreticisinin skylake platformunda windows 7 kurulumu için usb disk hazırlama aracı mevcut

MSI için,

https://www.msi.com/pro...#down-utility&Win7%2064

linkindeki win7 smart tool programını indirin.

yine hemen altında nasıl yapılacağını göstermek için MSI video ve pdf dökümanı koymuş.

• H110M Pro-Vd Anakart
  • İ3 6100 İşlemci
Windows 7 format atarken "Şimdi Yükle"den sonra disk seçecekken sürücü yükle hatası veriyor. Çözümü nedir?

Eki Görüntüle 143772

Çözüm oldukça Basit Bu sorunun çıkma sebebi bios boot komutunu verdikten sonra chipsetin boot edilebilir aygıtlarla kısa süreliğine bağlantısını koparması sonucu oluşur.!!
Çözümü bu videoyu izleyerek ulaşabilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

en güvenli sistem kali linux o zaman onu kuralım. recep bey bu windows 10 tutkunuzu yenip daha çok bize windows 7 yi yeni sistemlerde usb ile kurmayı anlatır mısınız?

Çözüm oldukça Basit Bu sorunun çıkma sebebi bios boot komutunu verdikten sonra chipsetin boot edilebilir aygıtlarla kısa süreliğine bağlantısını koparması sonucu oluşur.!!
Çözümü bu videoyu izleyerek ulaşabilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu çözüm işe yaramıyor
Sorunu cozdum. Yapamayanlar böyle yapsın.
Her anakart üreticisinin skylake platformunda windows 7 kurulumu için usb disk hazırlama aracı mevcut

MSI için,

https://www.msi.com/pro...#down-utility&Win7%2064

linkindeki win7 smart tool programını indirin.

yine hemen altında nasıl yapılacağını göstermek için MSI video ve pdf dökümanı koymuş.
adamsın sen deniycem sağolasın
Denedim ve kuruldu şuan windows 7 sapasağlam tertemiz ve iyiki geçmişim. windows 10 çok ağır. aynı sorunu yaşayanlar sistemleri 6.nesil ve üstüyse rufusdan değilde msi nin smart tool programıyla yazın iso dosyasını usb belleğe.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı