Windows 7 Format Atarken Sürücü Yükle Hatası

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Öncelikle selamın aleyküm. Benim bilgisayarım zırt pırt mavi ekran veriyordu. Bende çözümü format atmakla buldum. Bilgisayarı açtım. CD sürücüsünü taktım. Bilgisayarı yeniden başlattım. BIOS'a girip başlatma seçeneklerini öncelikli olarak seçtim. F10 tuşuna basıp kaydetip çıktım. Sonra kurulumu başlatmak için tuşa bas yazısı geldi tuşa bastım. Bir süre bekledim. Windows 7 kurulum ekranı geldi.

Şimdi yükle dedim. Sözleşmeyi kabul ediyorum diyip ileri dedim. Önüme iki seçenek çıktı. Birisinde "Yükselt" yazıyordu, birisinde "Özel (Gelişmiş)" yazıyordu. Ben "Yükselt" yazana bastım bana CD değiştir dedi. Bende çıkarıp geri taktım. Ama yine olmadı. Bende Windows XP kurdum. Ama pişman oldum oyunlarda sıkıntı yaşatıyor. Bunun çözümünü bilen yazabilir mi? Şimdiden yardımcı olan herkesten Allah razı olsun.

NOT: Windows10'a geç demeyin bilgisayarım kaldırmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırıp bulabilirsiniz. Ayrıca sistem bilgilerinizi'de paylaşın.
Hatanın görselini eklesen iyi olur.
Sistem özelliklerim
Nvidia GeForge 100 256MB ekran kartı
1GB ram
Intel(R) Pentinum(R) 3.40GHz işlemci
32 bit işletim sistemi
Araştırıp bulabilirsiniz. Ayrıca sistem bilgilerinizi'de paylaşın.
Hatanın görselini eklesen iyi olur.
Bu arada www.technopat.net/sosyal/konu/windows-7-format-atarken-sueruecue-yuekle-hatasi.587461/ bu linke giderseniz daha detaylı anlattı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı