Windows 7 format esnasında yalnızca İngilizce dil seçeneği var

Hocam işte masaüstüne nasıl aktarıcağım. Dediğim gibi ben laptoptan USB dosyasını indirip hazırladım masaüstü ye da direk Boot edip formata başladım. Acaba yine USB ile dil paketini indirip masaüstüne USB ile mi alsam. Ama attığınız linkte Home desteklemez diyordu sanırım. Çıldıracağım ya. En sonunda sinirlenip Microsoft'un sitesinden Windows 10 indireceğim. Nefret ediyorum yan sitelerden Windows ISO'su indirmekten.

RAM'iniz 4 GB ise kurun yoksa zarar. Windows 7'yi USB'ye kurduysanız bilemiyorum ama Windows 10 kuracaksanız 4 GB RAM gerek.

Hocam yine burada bir arkadaş Türkçe Windows 7 ISO paylaşmıştı. Linkler aşağıda.
x64=64 bit
x86=32 bit
Her şeyden önce PC benim değil bir tanıdığın. Ayrıca İngilizce bir bilgisayardan hoşnut kalacağını hiç zannetmiyorum.
Hocam yine burada bir arkadaş Türkçe Windows 7 ISO paylaşmıştı. Linkler aşağıda.
x64=64 bit
x86=32 bit

Son düzenleme:
x64=64 bit
x86=32 bit

x64=64 bit
x86=32 bit
Hocam inşallah Türkçe dir de başka sorun yaşamam. Dün akşam 10 dan beri uğraşıyorum. Sürekli bir sorun çıkıyor. Şimdi de işte İngilizce.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı