Windows 7 format sırasında SSD görmüyor

Kavunvekurt

Hectopat
RAM
16 kingston 3200
SSD veya HDD modeli
kingston 240 gb
Anakart
MSI H510M Pro
Windows 7 format sırasında SSD görmüyor. CMD üzerinden SSD'yi MBR yapmama rağmen görmüyor klavye ve fare Windows 7 formatı sırasında devre dışı kalıyor Windows 10'u rahatça atabiliyorum birçok farklı yol denedim ama SSD'yi Windows 7'de gösteremedim daha önce böyle bir sorunla karşılaşıp çözüme gidenler var ise yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Not: Windows 7 atmam lazım Windows 10 değil :)

Windows 7 format sırasında SSD görmüyor. CMD üzerinden SSD'yi MBR yapmama rağmen görmüyor klavye ve fare Windows 7 formatı sırasında devre dışı kalıyor Windows 10'u rahatça atabiliyorum birçok farklı yol denedim ama SSD'yi Windows 7'de gösteremedim daha önce böyle bir sorunla karşılaşıp çözüme gidenler var ise yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Not: Windows 7 atmam lazım Windows 10 değil :)
Yeni bir anakarta windows 7 kurmaya çalıştığın için hata veriyor.
Bu yüzden windows 10 veya 11 format atmalısın.

Windows 7 kurman için Windows 7 USB entegreli bir ISO dosyası gerekli. Başka sitelerde USB entegreli ISO'lar vardır. Onu indir flash belleğe yazdır USB girişlerin format esnasında çalışacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı