Windows 7 format sonrası internet bağlantısı yok

İbrahim Eyüp

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Dizüstü bilgisayarimi Windows 10 dan Windows 7 getirdim. İnternete bağlanmıyor, nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20220119_113539.jpg
    210,5 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleyen: Moderatör:
Neyin SS atayım? Olmuyor ki.

Bilgisayarınızı açın ardından aygıt yöneticisinden ağ donanım kimliğini yazın size göre bir donanım kimliğine göre bir sürücü link atacağım.
Başlat sol tık>aygıt yöneticisi>ağ denetleyici>sol tık>genel sürücü adını yazın. Veya donanım adı'da olur.

Sen neden kudurdun durduk yere. Soru sordum düzgün cevap ver hakaret etme!

Kudur demek hakaret değil ve kudurmadım. Site üzerinde en güncel sürücüler bulunmaktadır eğer güvenli olmasa devid. İnfo ile ilgili konular onaylanmazı ve Technopat kurallar
Yasaklı uygulamalar/siteler yerinde devid. info yazardı.

Beceremeyip kaçtı.

Ben mi? Adam Facebook üzerinden yardımcı ol diyor. Al devid. İnfo güvenlimi git bak Çözüldü: Windows Vista PCI\VEN_168C&DEV0042&CC_0280 sürücüsü burada devid.info üzerinden sürücü indirilmis ve sorun çözülmüs.

Çözüldü: Aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt nasıl yüklenir? ve buradada aynı iyi.

@Recep Baltaş hocam kullanıcı Facebook üzerinde yardımcı olur musun diyor? Ve SS atmıyor yardımcı olamayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Attığın linklere kendin baktın mı ?

Birinde devid.info hiç bahsedilmezken diğer konuda realtek sitesinden indirilerek çözülmüş sorun.

Varsayımda bu site doğru sürücüleri bulup çıkarsa bile, yanında sana fazladan ne iüdüğü belirsiz yazılım yükletiyor fazladan. Sen bu siteyi kendin kurmuş gibi temiz olduğunu idda ediyorsun.

Sonra gelmiş bana hakaret ediyosun. Kudurmak kelimesi hakaret değildir diye bide kendi çapında trollük yapıyorsun.

Kudurmak kelimesini öyle bi cümle içinde kullanırım ki oturduğun yerde gözlerin yaşarır içine dokunur. Etrafına biraz saygılı ol ki saygı gör.

Dosya Ekleri

• çözüm.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 28
  • çözüm1.png
    26,9 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…