Windows 7 format sonrası kurtarma moduna giriyor

KOSTOK

Decapat
Windows 7 ISO dosyasını Technopat'tan aldım ve Rufus ile format USB'si oluşturdum.

images.jpeg

Sonra bu ekran tamamlandıktan sonra PC yeniden başladı ve PC üzerindeki hiçbir tuşa dokunmadım. Neyse tam Windows başlatılıyor ekranı geldi sonra ekran bir anda gitti ve bilgisayar yeniden başlayıp şu hatayı verdi.

IMG_20220415_165441.jpg

Bu sorunun çözümü nedir arkadaşlar. Bir çözüm bulursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

İşletim sistemi: Windows 7
Takılı RAM bellek: 2 GB.
Ekran kartı: Yok (on board olarak kullanıyorum)
İşlemci: Intel Pentium Dual Core 2.00 GHz.

Windows 7 ISO dosyasını Technopat'tan aldım ve Rufus ile format USB'si oluşturdum.

Eki Görüntüle 1360955

Sonra bu ekran tamamlandıktan sonra PC yeniden başladı ve PC üzerindeki hiçbir tuşa dokunmadım. Neyse tam Windows başlatılıyor ekranı geldi sonra ekran bir anda gitti ve bilgisayar yeniden başlayıp şu hatayı verdi.

Eki Görüntüle 1360972

Bu sorunun çözümü nedir arkadaşlar. Bir çözüm bulursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

İşletim sistemi: Windows 7
Takılı RAM bellek: 2 GB.
Ekran kartı: Yok (on board olarak kullanıyorum)
İşlemci: Intel Pentium Dual Core 2.00 GHz.
Windows'u normal olarak başlatı seçince ne oluyor?

Disk hataları böyle sorunlara sebep olabiliyor. Mümkünse SATA portlarının tamamını deneyerek bakın. Yani diskinizin SATA kablosunu diğer portların tamamında deneyin. Daha olmadı SATA kablosunu yenisiyle değiştirerek deneyin tüm portları.

Ben hiç böyle düşünmemiştim ama yine de bir deneyeceğim. (şimdi deneyip hemen geliyorum beni kaybetmeyin lütfen).

Edit: Sorun hala devam ediyor. (kasanın içinde iki tane SATA kablosu var ve kabloların ikisini de denedim.)
Lütfen yardım edin çünkü ne yapacağım hakkında en ufak bir bilgim yok.
Lütfen yardım edin çünkü ne yapacağım hakkında en ufak bir bilgim yok.
@Recep Baltaş.

Son düzenleme:
İndirme linki hangisiydi bu muydu? İstersen ISO'yu başka yerden indirmeyi dene.

İndirme linki hangisiydi bu muydu? İstersen ISO'yu başka yerden indirmeyi dene.

Başka bir bilgisayarım olsaydı deneyebilirdim ama yok maalesef (dipnot: PC'ye farklı bir HDD taktım ve ona da format attım ama yine aynı hatayı veriyor 😭).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı