Windows 7 Format Sonrasında Sistem Açılmıyor

Nefe

Kilopat
Arkadaşlar sorunum şu: Şimdi bir harddiski farklı bir anakarta takıp format attım ancak geri öbür PC'ye harddiski takıp çalıştırdığımda Windows başlatılıyor diyor ve yeniden başlatılıyor. Tekrar format atmaya çalışıyorum DVD'yi görüyor, format tam bitmek üzere iken hata veriyor. Flash disk üzerinden formata çalıştığımda flash takılı olduğu için klavyeyi görmüyor.

Sistemler belli ki farklı birinde kurarken diğerinde mavi ekran veriyor ve reset atıyor. Çıkmaza girdiysen şunu yapacaksın. İki sistemde de SATA modu Değil, IDE Compatible veya Enhanced olarak ayarlı olacak.
Kurulumu yapabildiğin sistemde sil baştan kurarak ilk dosyaların kopyalanması ardından gelen 1. resette diski çıkarıp, Kullanmak istediğin pcde yüklemeye devam ettireceksin. Ancak bu şekilde kurtarabilirsin.

Sistemler belli ki farklı birinde kurarken diğerinde mavi ekran veriyor ve reset atıyor. Çıkmaza girdiysen şunu yapacaksın. İki sistemde de SATA modu Değil, IDE Compatible veya Enhanced olarak ayarlı olacak.
Kurulumu yapabildiğin sistemde sil baştan kurarak ilk dosyaların kopyalanması ardından gelen 1. resette diski çıkarıp, Kullanmak istediğin pcde yüklemeye devam ettireceksin. Ancak bu şekilde kurtarabilirsin.
yok diğer pc ye erişimim var hatta bu konuyuda ordan açtım dediğini yapmaya çalışacağım teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı