ama o zamanda yine D nin içeriği silinmiş olmayacak mı ?Bir sıkıntı ile karşılaşmazsınız, karşılaşırsanız en fazla karşılaşacağınız şey bu diski kullanmak için biçimlendirin olacaktır ve onu da çözmek mümkün.
Hayır D diskinden bir şey silinmez.ama o zamanda yine D nin içeriği silinmiş olmayacak mı ?
Arkadaş demiş ya hani biçimlendirin uyarısı gelir diye. Biçimlendirince içindeki dosyalarım silinmeyecek mi?Hayır D diskinden bir şey silinmez.
Arkadaşın dediği nadiren karşılaşılan bir durum ve o durumda da biçimlendirme yapmadan çözmek mümkün.Arkadaş demiş ya hani biçimlendirin uyarısı gelir diye. Biçimlendirince içindeki dosyalarım silinmeyecek mi?
Silinir.Arkadaş demiş ya hani biçimlendirin uyarısı gelir diye. Biçimlendirince içindeki dosyalarım silinmeyecek mi?
Dostum sen internete yaz Windows 7 format atma YouTube'da bir sürü video var birisine gir sana yol gösterir sen format atarken hangi diske format atacağını soruyor zaten.Arkadaşlar kafam çok karıştı. Şimdi ben windows 8 kullanıyorum. Windows 7 formatı atacağım. Ama sadece C diskine. Benim D sürücümdeki dosyalarıma bir şey olur mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.