Windows 7 Formattan sonra aşırı kasma

wolfraider19

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Business Analyst
Bilgisayarıma format attırdım, formattan sonra driverleri ve bazı gerekli programları yükledim. Fakat bilgisayarda aşırı(burada bilgisayar kapandı) kasma var. Bu yazıyı bilgisayarda bile yazamıyordum takılıyor. Ve bilgisayar kendini kapatıyor arada. Gerçekten sinir bozucu bir durum. Uzun süreli yüklemeler yapamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Formatı ben atmadım öncelikle, önceden format attırdığım birine attırdım. Önceden hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım ve açıkçası w7 de kalmak istiyorum Windows 8.1 geçmeden çözmek istiyorum sorunumu.

Lütfen güncel kalsın. Sabaha karşı tekrar format attım. Normal her şey driverlerimi güncelledim. Virüs getirebilecek hiç bir şey yüklemedim tam anlamıyla. Bilgisayar takılmaya başladı tekrar. Artık sinirlerim bozuldu gerçekten. Bilgisayarımın özellikleri fena değil. Sorunun kaynağını da bilmiyorum. Herhangi bir fikri olan lütfen yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 Ultimate 64 bit'ten 32 bit geçiş yaptım elimdeki cdden dolayı diyelim. 5 gün içindeki 2. formatım. İlk formatta 64 bit yüklüydü. Cd de sadece 32 bit mevcuttu.
İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10 GHz (4 CPUs), 3.10 GHz
RAM : 6144MB RAM
Ekran Kartı : ATI Radeon HD 6510 , 2290 MB
İşletim Sistemi : Windows 7 Ultimate 32 bit
En ufak bir oyun girişimimde mesela internetten flash oyunlar, veya twitch.tv den yayın izlediğimde 2-3 dk sonra takılmaya kasılmaya başlıyor.

Muhteşem bir iş yapmışsın. 6 GB RAM'in 4 GB'lığını direkt çıkarabilirsin. Yaptığın değişiklik ile zaten elden çıkardın onu. Yapman gerek aşağıdaki linkte yazıyor. Başka yapacağın bir şey yok. Format attırdığın kişi 6 GB RAM'e 32 Bit format atacak kadar bilgisiz.

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal

Evet sorunumu çözmüş bulunmaktayım bir konu açmıştım ama maalesef kilitlendi sebepsiz yere. Sorun bilgisayarın windows sürümünde değilmiş, kasayı açıp gevşek parçalar var mı diye kontrol ettim ve biraz oynadım. Sorun düzeldi muhtemelen kasayı taşırken bir yere çaptılar ve bazı şeyler oynadı. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Ama burdan rahatsız olduğum bir şeyi dile getirmek istiyorum. Açtığım konuda w8 geçmek istemiyorum w7 kalacağım dememe rağmen bana w8 önerip bu sorunun başka çözüm yolu olmadığını söyleyip konumu kilitleyen yöneticiye sebebini sormak istiyorum. Ve görürse ki 32 bit formatını elimdeki cd yüzünden atmak zorunda kaldım. Lütfen biraz daha anlayışlı ol. Herkes bilmek zorunda değil hem böyle yapmasının sebebini merak ediyorum cidden. Teşekkürler tekrar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı