Windows 7 formattan sonra Flash Player yüklenmiyor

Yer
Leningrad
Masa üstü bilgisayara format attıktan sonra Flash Player uygulamasını indirip kurmaya çalışıyorum ancak bir türlü olmuyor, bunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsi görüşüm yeni anakartın olduğu için sıkıntı çıkarıyordur 10'a geç sanal makine kur ona windows 7 kur.

Şahsi görüşüm yeni anakartın olduğu için sıkıntı çıkarıyordur 10'a geç sanal makine kur ona windows 7 kur.
O işlerden anlamam ama yaptığımda mutlaka haber veririm. Bir süre uğraşmasan iyi olur Teşekkürler tekrar.
Bu bilgisayar kafayı yedi iyice ya. Opera VPN çalışmıyor , Chorme Flash yok , habire bağlantınız güvenli değil yazısı çıkıyor , Firefox daha önce sorunsuz açtığı Lime linklerini bulamıyor. Bu ne ya....
Maalesef istemesem de Windows 10 u kurdum. Şu an alışmaya çalışıyorum.
Maalesef istemesem de Windows 10 u kurdum. Şu an alışmaya çalışıyorum. müsait olduğunda sanal makine olayına bir göz atalım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…