Windows 7 "gdiplus.dll eksik" sorunu

bensahan

Hectopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarım Casper ve bildiğiniz gibi herkes gibi ekran kartı sorunları yaşıyorum. Ben de şansımı deneme amaçlı Windows 7 yüklemeye karar verdim ve yükledim. İlk başta Görüntü Bağdaştırıcısı VGA gibisinden bir hata aldım. Sonra internette araştırdım DriverMax adlı programla sorunumu çözdüm. Ekran kartı sürücüm 361.91 oldu ve sorunsuz çalıştı. Asıl sıkıntım bu değil aslında asıl sıkıntım herhangi bir programı açmak istediğim de ha bire şu hatayı alıyorum;

Program, gdiplus.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlamıyor.
Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin.

Bunun çözümünü bilen bir arkadaş bu konu hakkında bana yardımcı olabilir mi?

Not: Bilgisayarda ki Windows 7 eski bilgisayarımın altındaki key ile orijinalleştirilmiştir.
Not2: @Murat5038'in verdiği driver ile zaten yapmıştım Windows 10'da bilgisayarımı fakat oyunlarda kasma oluyordu. Metin 2'de bilene kasıyordu hem de çok kasıyordu. İlk başta harddiskten şüphelenmiştim fakat HDTune ile temiz bir tarama yaptım sıkıntı çıkmadı. Acaba Windows 10'dan falan mı diye Casper'in verdiği CD ile Windows 8 yaptım fakat yine kasma oldu. Ben de Windows 7 denemekte en son çare buldum ama bu hata yüzünden program açamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı