Çözüm Windows 7 Geç Açılıyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Windows 8 korsan oyunda biraz sıkıntı çıkarıyor. Ama Counter Strike Global Offensive hariç her CS bende sıkıntısız çalışmıştı.

THE_MILLER boş boş konuşma ne biliyonda konusuyon. Agzıma actirma bak Cs1.5 Orjinalımı olur dangalak. Her yerde ucretsiz bir oyun bir bilmeden gelipde laf pazarlıgı yapma bana.

Ben yanlıslıkla windows 7'de hizmetler bolumundeki temalar hizmetini sildim, gerii nasil yuklerim? Bide Benim leptopum var fakat soyle bir sorunu var: pc aciliyor fakat ekran yanmıyor. Yani goruntu gelmiyor. Nasil duzeltirim? Yardımcı olursan bana yazarsan cok makbule gecer tesekkurler.

Hizmeti sildiyse sistem geri yükleme yapman lazım. Alternatif olarak sfc /scnnow komutu da geri getirebilir belki. Laptopun ekrana görüntü gelmiyor demek laptop bozuk demektir. Servise yolla.

Sfc le denedim fakat olumlu bir sey alamadım hizmet genede yuklenmedi .s Peki bu hizmeti kendi elimizle ekleyemiyormuyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…