Windows 7 geçici olarak işe yarar mı?

onur eymen

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Elimde eski laptop kutusundan kalan Win 7 Home Premium CD var. Sizce yeni sistem alırken arada 1 ila 2 hafta işime yarar mı?

1-2 hafta degil 1-2 sene sene bile götürür. Biz isyerimizde hala Windows 7 kullaniyoruz, hicbir yamugunu görmedik. Ha tabii en güncel olan Windows 10 en iyisidir ama Windows 7 de gayet oturmus bir isletim sistemimidir. Düsünmeden kullanin efendim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde eski laptop kutusundan kalan Win 7 Home Premium CD var. Sizce yeni sistem alırken arada 1 ila 2 hafta işime yarar mı?
Yarar aslında fakat sisteminiz yeni diyorsunuz. Bundan dolayı tercihim Windows 10. Hem güncel hem stabil. Lisansınız yoksa bile internette çok ucuzlar zaten alabilirsiniz.

Yeni alınacak bir sisteme -idarelik olsa dahi- Windows 7 kurulması anlamsız.

Büyük ihtimalle yeni bileşenler olduğu için Windows 7 kurulması performans düşüşüne neden olacaktır. Güncel sürüm olan Windows 10 kurunuz.

Ferrari alıp da tüp taktırılmaz.
Uzaktan yakından alakası yok. Windows 7 kurunca performans düşecek demek? O zaman benim elimde olan bilgisayar FPS ölçemiyor ya da program bozuk. 3-4 ay öncesine kadar Windows 7 Home Premium kullanmaktaydım. Sistemim imzamda var. Açıkçası Windows 7 ile 10 arasında en ufak bir fark bile oldu desem yalan olur. İkisi de aynı hocam.

@utkuversus, herkesin sistemi bir değil, kendi bilgisayarıma bazı imkansızlıklardan ötürü Windows 7 kurdum ve bilgisayar düzgün çalışmadı. Bilgisayarım Windows 8 ile gelmişti bana, şu an Windows 10 ve son sürümü kurulu bilgisayar gayet stabil çalışmakta.

Yeni toplanacak bir sisteme 9 sene önce dağıtılmış bir işletim sistemini kurmak mantıklı bir hareket değil.

XP'den 10'a kadar tüm Windows sürümlerini kullandım ve aralarında en berbatı Windows 7 idi bana göre.

Windows 7 ile Windows 10 arasındaki farkı göremiyorsan sana söyleyeceğim bir şey yok. O senin görüşün.

@utkuversus, herkesin sistemi bir değil, kendi bilgisayarıma bazı imkansızlıklardan ötürü Windows 7 kurdum ve bilgisayar düzgün çalışmadı. Bilgisayarım Windows 8 ile gelmişti bana, şu an Windows 10 ve son sürümü kurulu bilgisayar gayet stabil çalışmakta.

Yeni toplanacak bir sisteme 9 sene önce dağıtılmış bir işletim sistemini kurmak mantıklı bir hareket değil.

XP'den 10'a kadar tüm Windows sürümlerini kullandım ve aralarında en berbatı Windows 7 idi bana göre.

Windows 7 ile Windows 10 arasındaki farkı göremiyorsan sana söyleyeceğim bir şey yok. O senin görüşün.
Xp'den 10'a kadar tüm sürümleri kullandığından şüpheliyim açıkçası. Vista kadar berbat bir sistem yerine Windows 10/Vista gibi optimizasyon sıkıntısı çekmeyen 7'yi seçiyorsun pes.

Şahsen bende kullandım fakat windows 7 çöp diyeni ilk defa duydum. Belki kimse güncel olmadığı için forumdaki herkes win10 öneriyorsunız. Düşük sistemli arkaşlar kesinlikle güncel olsa bile kullanmamalıdır( benim kana itim) çünkü windows 10 kullanıcaksan SSD şart her ne yaparsan direk disk %100 çıkıyor bu tamamıyla saçmalık. Ben şuan win8 kullanıyorum onda bu sorun yoktu win7 de dahil. Tabi windows 10 çok güzel yanlarıda var o ayrı.

Soruna gelirsek 1050 ti gibi güncel bir sistem kuruyorsan windows 7 arkadaşın dediği gibi stabil çalışmayabilir windows 10 kur derim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı