Smart Game Booster'da zaten sistemi yüksek performans diye ayarlıyor.Merhabalar. Resimde görmüş olduğunuz üzere yüksek performans yazıyor ancak bilgisayarı kapatıp açınca geri Smart Game Boost plan yazan şey işaretlenmiş oluyor. Bu sıkıntı yüzünden yüksek performans olmuyor. Sizce ne yapmam lazım?
Eki Görüntüle 1100173
Smart Game Booster'da zaten sistemi yüksek performans diye ayarlıyor.
İkisi de seçili olsa aynı ayara denk geliyor.
Kapatıp açınca Smart Game booster başlangıçta devreye girip kendisi ayarlıyordur.
Smart Game Booster'da zaten sistemi yüksek performans diye ayarlıyor.
İkisi de seçili olsa aynı ayara denk geliyor.
Kapatıp açınca Smart Game booster başlangıçta devreye girip kendisi ayarlıyordur.
Ama ben yüksek performansın seçili olmasını istiyorum çünkü Smart Game booster PC açılışta bir 10 saniye belki 15 saniye siyah ekranda bekletiyor sizce programı silersem düzelir mi?
Eki Görüntüle 1100193
Buradan bir şeyi kapatırsam sorun düzelir mi? (eğer öyle bir şey varsa hangisini kapatmalıyım)
Tavsiyem oradaki ilk 2 tiki kapatın. Muhtemelen sorununuz düzelir.Ama ben yüksek performansın seçili olmasını istiyorum çünkü Smart Game booster PC açılışta bir 10 saniye belki 15 saniye siyah ekranda bekletiyor sizce programı silersem düzelir mi?
Eki Görüntüle 1100193
Buradan bir şeyi kapatırsam sorun düzelir mi? (eğer öyle bir şey varsa hangisini kapatmalıyım)
Hocam Driver Booster uygulaması komple silin zararlı bir program.
Tavsiyem oradaki ilk 2 tiki kapatın. Muhtemelen sorununuz düzelir.
Bu 2 tiki kapattıktan sonra sistemi yüksek performans moduna alın. Ardından kapatın. Açtığınızda yüksek ihtimalle istediğiniz gibi olacak.
Zararlı mı? Bana yararı var aslında öyle diyorsan silerim ama silmek istemiyorum tek sorunum başlangıçta güç seçeneklerine işaretli olması.
Konu programın yararı veya zararı değil. Konuda belirtilen konuda yardımcı olmak.Hocam komple silsin niye uğraşsın adam? Zararlı bir program zaten.
Konu programın yararı veya zararı değil. Konuda belirtilen konuda yardımcı olmak.
Driver Booster zararlı olabilir ancak konu sahibinin destek beklediği program Driver Booster değil. Smart Game booster.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.