Windows 7 güç seçeneklerinde yüksek performans seçilmiyor

Konu programın yararı veya zararı değil. Konuda belirtilen konuda yardımcı olmak.

Driver Booster zararlı olabilir ancak konu sahibinin destek beklediği program Driver Booster değil. Smart Game booster.

Aslında böyle bir şey böyle bir sitede yalan olmaz bu yüzden kafama takıldı eğer seninde bilgin varsa bu programlar virüslümü şu anlık sadece Smart Game booster, Driver Booster Full, Advanced System Care kullanıyorum ve memnunum aslında.

Aslında böyle bir şey böyle bir sitede yalan olmaz bu yüzden kafama takıldı eğer seninde bilgin varsa bu programlar virüslümü şu anlık sadece Smart Game booster, Driver Booster Full, Advanced System Care kullanıyorum ve memnunum aslında.
Virüslü değil de sisteme zararlı. Kayıt defterlerinde değişiklik yapıyorlar. Bir kayıt defteri değişikliği ilgili programın açılmaması yada Crash vermesine hatta mavi ekran yemenize kadar sebep olabilir.

Sistemde bazı hizmetleri kapatıyorlar sonucunda bazı şeyleri kullanmıyorsunuz bazen. Örneğin yazdırma servisi.

Virüslü değil de sisteme zararlı. Kayıt defterlerinde değişiklik yapıyorlar. Bir kayıt defteri değişikliği ilgili programın açılmaması ya da crash vermesine hatta mavi ekran yemenize kadar sebep olabilir.

Sistemde bazı hizmetleri kapatıyorlar sonucunda bazı şeyleri kullanmıyorsunuz bazen. Örneğin yazdırma servisi.

Peki silmeli miyim ya da kalsınmı ayrıca silersemde hangisini simeliyim 1.sayfada 3 tane program ismini verdim hangisini silmeliyim? ya da kalsınmı geneldede oyun oynuyorum zaten.

Peki silmeli miyim ya da kalsınmı ayrıca silersemde hangisini simeliyim 1.sayfada 3 tane program ismini verdim hangisini silmeliyim? ya da kalsınmı geneldede oyun oynuyorum zaten.
Düşük sistemlerde bazen güzel olabiliyor. Tavsiyem format atın ardından da kullanayım derseniz sadece Smart Game Booster kullanın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı