Windows 7 güncelleme yapılamıyor

masochist

Hectopat
Katılım
2 Haziran 2020
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar, öncelikle Windows 7'nin artık güncelleme aldığını biliyorum. Öncelikle sistem özelliklerimi belirteyim.
  • 4 GB RAM
  • Intel i5 1.nesil işlemci
  • GT330 ekran kartına sahibim bilgisayarım yaklaşık 10 senelik

Sistemimi 2 gün önceye kadar Windows 10 olarak kullanıyordum fakat takdir edersiniz ki Windows 10'da 4 GB RAM'lı bir bilgisayar pek fazla performans alamıyor. Bu nedenle bilgisayarımın orijinal sürümüne (Windows 7) geri döndüm fakat artık güncelleştirme almadığı için manuel olarak bile güncelleştirme indiremiyorum. Bu yüzden sizlere başvurmak istedim, son çare olarak elinizde son güncellemeleri mevcut olan hala Windows 7 64 Bit kullanan arkadaşlar var ise Windows Update dosyalarını benimle paylaşabilir mi?

Konu hakkında teknik bilgiye sahip olanlara da sorum eğer böyle bir şey olursa başkasından dosyaları inik bir şekilde alırsam sorunumu giderebilir miyim? Gerçekten çok müzdaribim. İnternet sitelerine bile giremiyorum. Bağlantı gizli değil hatası veriyor. Şimdiden çok teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Update dosyalarını benimle paylaşabilir mi?
Böyle bir şey mümkün değil. Windows dosyalarını sadece Windows güncelleyebilir. Siz elle çekirdek güncellemesi yapamazsınız.

SP1 yüklü mü? Aldığınız bir hata var mı? Sorunuz yetersiz. Ayrıca bu sisteme 8.1 kurmanız gerekirken 7 kurmakla hata etmişsiniz. Kolay gelsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı