Windows 7 "Güncellemeleri arayamadı" hatası

yetiskin

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar. Windows 7 Home Basic kurulumu yaptım. Ekte de göreceğiniz gibi Windows Update çalışmıyor. Desteği kesildiği için midir, başka bir sebebi olabilir mi? En güncel Windows 7 güncellemelerini manuel olarak kurabilir miyim?

Dosya Ekleri

• Win7Update.png
    Win7Update.png
    17,4 KB · Görüntüleme: 77
Windows 8.1 yükleyebilirsiniz. Desteği var ve sorunsuz. Ayrıca hızlı. Re-loader tarzı programlar kullanıldığına sonra Windows Update engelliyor. Belki hizmetler kısmından kapalıda olabilir.

.
Dostlar. Windows 7 Home Basic kurulumu yaptım. Ekte de göreceğiniz gibi Windows Update çalışmıyor. Desteği kesildiği için midir, başka bir sebebi olabilir mi? En güncel Windows 7 güncellemelerini manuel olarak kurabilir miyim?
x64 Tabanli Sistemler Için Windows 7 Güncellestirmesi (KB3172605) Microsoft'catalog'dan yükleme ve kurulum yap makineyi yeniden başlat sonar güncelleştirme yap. Microsoft Update Catalog
x64 Tabanli Sistemler Için Windows 7 Güncellestirmesi (KB3172605) Microsoft'catalog'dan yükleme ve kurulum yap makineyi yeniden başlat sonar güncelleştirme yap Microsoft Update Catalog
Techn①pat
🪟Windows7 x64 Tabanli Sistemler Için Windows 7 Güncellestirmesi (KB3172605)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı