Windows 7 güncellemeleri format sırasında kurulabilir mi?

D4NG3R0U5

Picopat
Arkadaşlar formattan sonra uğraşmak yerine, bunların hepsini tek seferde format sırasında kurdurmak mümkün mü? Böyle kanser ediyor bir tık :)

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleştirme yaptıktan sonra format atarsan zaten güncelleştirme gidecek. Format at tekrar güncelleştirme yap, herhalde sorunu böyle anladım.

Güncelleştirme yaptıktan sonra format atarsan zaten güncelleştirme gidecek. Format at tekrar güncelleştirme yap, herhalde sorunu böyle anladım.
Yani demek istediğim:

Formattan sonra şimdi burda 175 adet güncelleme bulundu. Format esnasında veya her nasıl olursa, ben o güncellemeleri önceden yapmış olayım ve windows hazır olduğunda güncellemeleri denetlediğimde hiç güncelleme olmasın. Güncel olarak kullanmaya hemen başlayayım :) Böyle bişey mümkün mü?

Format esnasında veya her nasıl olursa, ben o güncellemeleri önceden yapmış olayım ve Windows hazır olduğunda güncellemeleri denetlediğimde hiç güncelleme olmasın.

Sanırım böyle bir şey yapılmıyor. Ama kişileştirilmiş öyle bir ISO varsa güncel Windows 7 gelir.

Bildiğim kadarıyla.

Buradaki araç ile Windows 7 Ağustos 2018 ISO dosyasını indirin, kurulumda bu ISO'yu kullanın. Tüm güncellemeler, NET Framework 4.7.2 ve IE 11 içindedir.

Buradaki araç ile Windows 7 Ağustos 2018 ISO dosyasını indirin, kurulumda bu ISO'yu kullanın. Tüm güncellemeler, NET Framework 4.7.2 ve IE 11 içindedir.
Bir sonraki formatta kurulumda deneyeceğim. Teşekkürler :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı