Windows 7 hala kullanıma uygun mu ?

Windows 7 kullanmaya değer mi ?

• Windows yükselt

Oy: 15 55,6%
  • Hala biraz dayanır

Oy: 12 44,4%

• Oy verenlerin toplamı
    27
İmzamdaki Windows 10'lu dizüstü günlük işler için fazlasıyla yetiyor yaşına ve ağır kullanımıma rağmen. Kıyaslayarak karar verebilirsiniz.

Şu an halen daha eski tip sistemlerde Windows 7 daha iyi çalışıyor. Şu anda Windows 10, güvenlik ve DirectX12 desteği açısından avantajları var, performans olarak pekbir şey elde edeceğini düşünmüyorum.

Sistemin eskiyse Windows 7 devam et, yeniyse farketmez, tercihine kalmış.

Dandik bir bilgisayar. G2030 işlemci, GT 730 ekran kartı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ve ekran kartı olarak benden iyi. Hatta bende ekran kartı da yok. Üç aydır Windows 7, ardından da Pardus kullanıyordum. Sistemdeki bir sorunun yazılımsal olup olmadığını teyit etmek için. Şu an tekrardan Windows 10 RS3'e geri döndüm. En performanslı olarak Windows 10 olduğunu tekrardan belirtebilirim.

Ayrıca sürücü, program uyumlulukları bakımından da Windows 10.

İşlemci ve ekran kartı olarak benden iyi. Hatta bende ekran kartı da yok. Üç aydır Windows 7, ardından da Pardus kullanıyordum. Sistemdeki bir sorunun yazılımsal olup olmadığını teyit etmek için. Şu an tekrardan Windows 10 RS3'e geri döndüm. En performanslı olarak Windows 10 olduğunu tekrardan belirtebilirim.

Ayrıca sürücü, program uyumlulukları bakımından da Windows 10.
R7 240
Q9550
4 GB Ram

sisteme Windows 10 önerir misiniz peki?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı