Hocam normal Windows 7'den farkı var mı? Ve sanal makineye kursak çalışır mı?
Altyapı olarak aynı. Sadece gereksiz hizmetler yok. Sanal makinede çalışır, Türkçe dil desteği var. Ayarlardan yapılabiliyor.
Hocam normal Windows 7'den farkı var mı? Ve sanal makineye kursak çalışır mı?
Reis Spotify, Chrome falan güncel mi?Altyapı olarak aynı. Sadece gereksiz hizmetler yok. Sanal makinede çalışır, Türkçe dil desteği var. Ayarlardan yapılabiliyor.
Reis Spotify, Chrome falan güncel mi?
Bazı uygulamalar hata verebiliyor, mesela az önce spotify denedim çalışmadı.Reis Spotify, Chrome falan güncel mi?
Bir hevesle kurdum fakat Windows Update hiçbir şekilde çalışmıyor güncel olmadığı için, fixleyebilirsem yazarım buraya çözümünü.
Çözüm:
Ben sürücüleri kuramadım ne Wi-Fi görüyor ne de Ethernet anca telefondan bağlayıp alabiliyorum ama mouse kullanamıyorum. Touchpadim bozuk. Mouse kullanıyorum. Ama USB 3.0 portlarını görmüyor. Ne yapabilirim? 3.0 portlarını görse driverları kurarım.
Telefondan aldığınız internet ile kurun driverlari. Sisteminiz güncel ise bu sürümde kalmanızı tavsiye etmem.
Neden tavsiye etmezsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.