Çözüldü Windows 7 hata kurtarmada takıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bilal232

Kilopat
Format atmak için boot menüsünde USB'i arıyordum en son BIOS menüsünü sıfırlamak istedim ve Windows hata kurtarmada takıldı, hata kurtarmadan eski bir tarihe geri yüklemede yaptım fakat tam bilgisayar açılacakken anlık mavi ekranda yazılar geliyor ve ardından hata kurtarmada takılıyor. Yine aynı şekilde dönüyor. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• 20230327_143111.jpg
    165,3 KB · Görüntüleme: 74
  • 20230327_142918.jpg
    265,5 KB · Görüntüleme: 98
  • 20230327_142827.jpg
    248,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 20230327_142816.jpg
    284 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows yüklü USB belleği takın ve sistemi bununla başlatın. Dil ekranından sonraki "yükle" ekranının altında "repair your Computer", ya da "bigisayarınızı onarın" seçeneğini deneyin.

Boot menüsünde USB gözükmüyor o dediğinizi yapmamın başka yolu var mı acaba tarif edebilir misiniz?

F8 tuşuna basılı tutup PC'yi başlatın ve güvenli mod seçin. Windows açılırsa "sistem geri yükleme" deneyin.

Güvenli modda açmayı da denedim olmadı repair yaparken geri yükleme seçeneğide vardı onu da yaptım 1 ay önceki tarihe geri yükledim tam açılırken Windows yazısı gelirken mavi ekranda yazılar verip yeniden başlatıp hata kurtarma ekranına geri atıyor aynı yani windows açılmıyor.

HDD/SSD problemli olabilir. USB bellek BIOS'ta neden görünmüyor?

Hiç bilmiyorum o yüzden format atmak için USB taktım ve görünmediği için BIOS sıfırlamak istedim change reboot dedikten sonra oldu diğer portlarda da denedim Windows 8.1 ISO kurdum Rufus ile yazdırdım hiç kurcalamadan Rufus ayarlarını ueif olarakdan o şekilde gözükmüyor anlamış değilim. Ancak hiçbir problem yoktu bilgisayar açılıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…