Çözüldü Windows 7 hata kurtarmada takıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bilal232

Kilopat
Format atmak için boot menüsünde USB'i arıyordum en son BIOS menüsünü sıfırlamak istedim ve Windows hata kurtarmada takıldı, hata kurtarmadan eski bir tarihe geri yüklemede yaptım fakat tam bilgisayar açılacakken anlık mavi ekranda yazılar geliyor ve ardından hata kurtarmada takılıyor. Yine aynı şekilde dönüyor. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• 20230327_143111.jpg
    20230327_143111.jpg
    165,3 KB · Görüntüleme: 74
  • 20230327_142918.jpg
    20230327_142918.jpg
    265,5 KB · Görüntüleme: 98
  • 20230327_142827.jpg
    20230327_142827.jpg
    248,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 20230327_142816.jpg
    20230327_142816.jpg
    284 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleyen: Moderatör:
Diskin GPT mi MBR mi?

Böyle balabilirsin:
  1. CMD komut satırını açın.
  2. “Diskpart” komutunu girin.
  3. “List disk” komutunu girin. Listelenen disklerde GPT alanının altında yıldız varsa, diskiniz GPT biçimlendirme ile oluşturulmuştur.

Yıldız yok birimler kısmından da baktım mbrimiş hocam teşekkür ederim bu sabrınız ve yardımlarınız için.

Diskin GPT mi MBR mi?

Böyle balabilirsin:
  1. CMD komut satırını açın.
  2. “Diskpart” komutunu girin.
  3. “List disk” komutunu girin. Listelenen disklerde GPT alanının altında yıldız varsa, diskiniz GPT biçimlendirme ile oluşturulmuştur.

Hocam MBR olarak yazdırdım yine gözükmüyor enteresan.

Son düzenleme:
Nasıl yapacağım tarif edebilir misin?

Onuda şimdi yazdırıyorum dönüş yapacağım hemen.

BIOS en son sekmesinde ayarlar gibi bir kısım var oradan bir seçeneği seçiyorduk sonra ( çoğu bilgisayarda görüntü bozuluyor ) biz boot sekmesine gelip USB'yi seçiyorduk biraz kurcala bakalım olacak mı? ( neden Windows açılıyorken bilgisayarı Windows'tan sıfırlmayıyorsun? )

BIOS en son sekmesinde ayarlar gibi bir kısım var oradan bir seçeneği seçiyorduk sonra ( çoğu bilgisayarda görüntü bozuluyor ) biz boot sekmesine gelip USB'yi seçiyorduk biraz kurcala bakalım olacak mı? ( neden Windows açılıyorken bilgisayarı Windows'tan sıfırlmayıyorsun? )

Windows 7 de onu nasıl yapıyoruz bilmiyorum Windows 8 kuracağım.

BIOS ile alakalı benim dediğim BIOS ayarlarından yapılır ( ben Windows botu Kali Linux kurduktan sonra uçurmuştum şans eseri buldum bu ayarı. Benim de USB'mi görmüyordu laptop )

Benim BIOS'ta gördün hocam pek bir ayar yok her yere tıkladım fakat düzelmedi bazı ayarları aktif ettim ya da kapattım fakat bir türlü gözükmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı