Windows 7 hiçbir sürücü yok

565768

Decapat
RAM
4 gb
SSD veya HDD modeli
Hdd 320 gb
Ekran kartı
İntel hd
İşlemci
İntel pentium n3530
Laptopum cok eski, dolayisiyla 8.1 de bile artik calismamaya basladi. Windows 7 kurdum -tabi driverlerin hazir olarak gelmeyecegini biliyorum- ancak usb driveri bile yok. Flastan atacaktım driverleri fakat usb driveri olmadigi icin onu da gormuyor. Bluetooth, wlan, ethernet, usb hicbiri yok. Oylece kalakaldim, ne yapmaliyim? (Gelip de windows 8.1 geri donun falan yazmayin soru belli)

Yuvası varsa internet kafede CD'ye gerekli sürücüleri atıp kurabilirsin sanırım.
Suan internet kafeye gitme sansim yok maalesef. Elimin altinda baska bir bilgisayar var ama onda da cd girisi yok. Hdd yi baska bir parcaya bölüp oraya 8.1 kurup usbden dosyalari oraya atip tekrar windows 7 kismina gecip dosya gezgininden 8.1 e attigim dosyalari 8.1 kurdugum diskten almayi deneyecegim.

BIOS ekranında klavye ve fare çalışıyor mu?
Bios derken kurulum ekranini kastettiniz sanirim. Windows 8.1 denedim ama calismadi, windows 10 deneyeyim mi yoksa windows 8.1 iso dosyasina driver mi yukelyeyim hangisi kolaya gelir sizce (sadece Windows 7ye driver kurmak icin yukluyorum kurunca geri silecegim)

Son düzenleme:
BIOS derken kurulum ekranini kastettiniz sanirim. Windows 8.1 denedim ama calismadi, Windows 10 deneyeyim mi yoksa Windows 8.1 ISO dosyasina driver mi yukelyeyim hangisi kolaya gelir sizce (sadece Windows 7ye driver kurmak icin yukluyorum kurunca geri silecegim)

Kurulumda çalışıyorsa 8.1 kur, 10 eski sistemlere göre değil veya Lite 10 kurabilirsin ne kadar güvenilir bilemem.

Laptopum cok eski, dolayisiyla 8.1 de bile artik calismamaya basladi. Windows 7 kurdum -tabi driverlerin hazir olarak gelmeyecegini biliyorum- ancak usb driveri bile yok. Flastan atacaktım driverleri fakat usb driveri olmadigi icin onu da gormuyor. Bluetooth, wlan, ethernet, usb hicbiri yok. Oylece kalakaldim, ne yapmaliyim? (Gelip de windows 8.1 geri donun falan yazmayin soru belli)
Bilgisayarına tak flash bellek veya DVD tak isletim sistemi yüklü olan sonra yazdımı yaz
Bu yazdım önemli bir komut DVD-r de yani sidide uygula düsük kapasiteli flash ta uygula 16 GB gibi
Kısaca söyle yazayım
Chkdsk yaz sonra DVD'nin veya flashın her neyse atandı harfi seç misal o harfi bulmak icin söyle yap
1. diskpart 2. list volume yaz atanan harfi gör sonra exit yaz sonra altta yazdımı yaz entere bas tarama bittikten sonra cıkar tak flash veya DVD-r yi
Misal
Chkdsk D: /r sorun ortadan kalkacaktır.

Bilgisayarına tak flash bellek veya DVD tak isletim sistemi yüklü olan sonra yazdımı yaz
Bu yazdım önemli bir komut DVD-r de yani sidide uygula düsük kapasiteli flash ta uygula 16 GB gibi
Kısaca söyle yazayım
Chkdsk yaz sonra DVD'nin veya flashın her neyse atandı harfi seç misal o harfi bulmak icin söyle yap
1. diskpart 2. list volume yaz atanan harfi gör sonra exit yaz sonra altta yazdımı yaz entere bas tarama bittikten sonra cıkar tak flash veya DVD-r yi
Misal
Chkdsk D: /r sorun ortadan kalkacaktır.
Hocam o kadar yazmışsın sağol ama dün gece 10 da hallettim ben yine de tesekkur ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı