Windows 7 Home Premium ISO dosyası

• Konuyu başlatan Ed1tH
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 11.044
Hocam
1. 64 Bit indiriyorum
2. bir sorunla karşılaştık diyor Home Premium 64 Bit deyince sizde de öyle mi?
Sitede sorun var gibi. Başka bir link bulun o zaman.

Sitede sorun var gibi. Başka bir link bulun o zaman.

Hocam Windows 7 Ultimate nasıldır?

Biraz daha ağırdır.

En hızlısı olsun diyorsan Home Basic ya da Premium kur.

Ama Türkçe yok o Windows ISO dowlander programında diğer attığınız linkdeki sitelerde indirme linkinde 1 gün diyor çok az hızla indiriyor onu bekleyemem maalesef :(
Ama Türkçe yok o Windows ISO dowlander programında diğer attığınız linkdeki sitelerde indirme linkinde 1 gün diyor çok az hızla indiriyor onu bekleyemem maalesef :(

Homebasic Türkçe seçince hata veriyor hocam benim internetimde mi sorun var anlamadım bu işi.

Homebasic Türkçe seçince hata veriyor hocam benim internetimde mi sorun var anlamadım bu işi.
Yok yok internetinizde sorun yok. Site biraz eskiydi. Demek ki linkler çökmüş. Internet üzerinden başka bir siteden ISO dosyası indirebilirsiniz.

Aslında işlemcine BIOS'dan FSB kullanarak 3.5 GHz'ye kadar OC yapabilirsin biraz stabilite bozulur ama bir miktar voltaj verebilirsiniz bu sizin sisteminize biraz daha güç katacaktır yani en azından yeni sistem alıncaya kadar sizi idare eder.

Hocam güvenilir mi hiç bulmuyorum ama bulmaya çalışıcağım teşekkürler.

Bu link iş görür herhalde hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00