Windows 7 Home Premium Key ile ISO Dosyası İndirme Sorunu

Völf

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Makina Mühendisi
Notebook aldığımda yanında verilen Windows 7 keyimi kullanmak için Microsoft'un sitesinden ISO dosyalarını indirmek istiyorum. Fakat Windows 7 ISO dosyalarını indirirken şöyle bir hata alıyorum. Ben bunu nasıl indiririm ve bir yerden bulup indirdiğim zaman keyi girdiğimde bana bir sorun olarak döner mi? Recovery CD'si yapmadım. Notebook 8 senelik. Recovery partını sileli yıllar oluyor. Anakart da değişmedi.
WİN7 HOME HATASI.PNG

Notebook aldığımda yanında verilen Windows 7 keyimi kullanmak için Microsoft'un sitesinden ISO dosyalarını indirmek istiyorum. Fakat Windows 7 ISO dosyalarını indirirken şöyle bir hata alıyorum. Ben bunu nasıl indiririm ve bir yerden bulup indirdiğim zaman keyi girdiğimde bana bir sorun olarak döner mi? Recovery CD'si yapmadım. Notebook 8 senelik. Recovery partını sileli yıllar oluyor. Anakart da değişmedi.
Eki Görüntüle 345292
Win7HomePremium(Orj)x86.rar
Win7HomePremium(Orj)x64.rar el değmemiş sürümlerdir.

@yika38, ben sorunu çözdüm. Kimse yazmadığı için de buraya güncellemedim. Tek sorunlu bendim ve kimse umursamıyor sanıyordum. Bir üstteki yazıda gönderdiğim siteden ISO dosyalarını indirip format attım. Notebook'un altındaki Serial Key'i girdim. Bir sorun çıkarmadı (dolandırılmış olabilirsiniz, bu key sahte gibi bir sorun) fakat 3 gün sonra Windows'u kendiliğinden aktifleştirmedi. Benim telefon ile aktifleştirmemi istedi. Telefon numarasını arayarak aktifleştirdim. Şu an Windows aktif durumda. İnternette paylaşılan telefon numaraları geçersiz. 0800'lü bir telefon numarası çalışıyor ama onu da sadece sabit (ev ya da iş) telefonlardan arayınca cevap veriyor. Cep telefonundan arayınca hiç bir ses gelmeden kapanıyor. Nedenini bilmiyorum. İş yerinden aramıştım bende, Microsoft'un numarası değişti diye bir ses çıkıyor. O numarayı da hatırlamıyorum şu an. Çaresiz kalırsanız ofise gittiğimde tekrar arar size geri dönerim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı