Windows 7 Home Premium kurarken disk hatası

ztKK99

Hectopat
Makaleler
2
Merhabalar, bu ISO dosyasını kurarken videodaki hatayı aldım. Bu dosya mı sıkıntılı yoksa başka bir problemim mi var? Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar, bu ISO dosyasını kurarken videodaki hatayı aldım. Bu dosya mı sıkıntılı yoksa başka bir problemim mi var? Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba. Diskinizde sorun olabilir. ISO dosyasının HASH doğrulamasını yaptınız mı?

Merhaba. Diskinizde sorun olabilir. ISO dosyasının HASH doğrulamasını yaptınız mı?

Evet diskte sorun olabilir, 2010 model bir laptop (Casper Nirvana CN-TKT2000b). HASH doğrulamasının ne olduğunu bilmiyorum, araştırıp geri yazayım.
HASH kontrolü yaptım ve herhangi bir sorun yok.

Son düzenleme:
Evet diskte sorun olabilir, 2010 model bir laptop (Casper Nirvana CN-TKT2000b). HASH doğrulamasının ne olduğunu bilmiyorum, araştırıp geri yazayım.

HASH kontrolü yaptım ve herhangi bir sorun yok.
Bu ekranda Shift ve F10'a aynı anda basıp CMD ekranını açın. Açılmazsa aynı tuşların yanında FN tuşuna da basın.
Daha sonra alttaki kody yazıp çalıştırın. Muhtemelen diskte bozuk sektörler var.
chkdsk /f c:

Bu ekranda Shift ve F10'a aynı anda basıp CMD ekranını açın. Açılmazsa aynı tuşların yanında FN tuşuna da basın.
Daha sonra alttaki kody yazıp çalıştırın. Muhtemelen diskte bozuk sektörler var.
chkdsk /f c:
Kontrol ettiğimde herhangi bir bozuk sektör çıkmadı, artık başka bir HDD ile deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı