Windows 7 Home sistem kapanma sorunu

Ozgun91

Hectopat
Daha fazla  
Technopat ailesi merhaba, yaklaşık 1 hafta önce sisteme yeni kasa ve SSD aldım. Bir güzel işletim sistemi kurdum (Win7 Home Premium x64) ancak dün PC oyun sırasında reset attı, neyse devam ettim 2-3 saat sonra kapandı 2-3 dk açılmadı sonra açıldı. Bu durumda ilk CPU veya GPU sıcaklığından şüphelendim tabi, derken sıcaklık testi yaptım yalnız yük altında işlemcinin 46C, GPU'nun 48C, SSD'nin ise 50C olduğunu gördüm ve normal geldi. PC 2 gün açık kalmıştı, PSU ise kasa ile birlikte gelen sertifikasız 450W bir PSU. Bu arada SSD 6G hıza sahip olmasına rağmen anakart sadece 3G desteklediği için o hızda çalışıyor. Sorum şu; PC kapanmasının başka ne gibi sebepleri olabilir? Bu arada tam virüs taraması yaptım sorun yok. Bir numaralı şüpheli PSU gibi duruyor gözümde ama elbet çok daha bilgi sahibi kimseler yardımlarını esirgemeyecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı