Windows 7 Home'dan Windows 10'a Geçme

Hasan Futbol

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Windows 10'a geçeceğim fakat aklımda birkaç sorun var.
Bilgisayırama virüs bulaştı format atacağım, windows 7 home premium kullanıyorum fakat lisanssız internetten key alacağım (windows 10'a geçmek için) fakat windows 10 pro key mi yoksa windows 8.1 key mi almalıyım ve formatı ne zaman atmalıyım, windows 10'a geçtikten sonra mı ? Yoksa windows 7'de iken mi ?

2 soruma da lütfen ayrıntılı cevap verin. Kafam çok karıştı Allah Rızası için yardım edin. (Pc yeni topladım sistem çok iyi bu yüzden windows 10 seçtim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 7 den 8.1 e crack yaparak geçmiştim pro sürümüne win 10 güncellememi aldım kabul ettim fakat ben harici olarak teiz olsun diye iso indirip kurmuştum ama Microsoft hesabım vardı key falan sormadı benim gibi yapabilirsin şuan ortalama 700 tl kazancım var

ben 7 den 8.1 e crack yaparak geçmiştim pro sürümüne win 10 güncellememi aldım kabul ettim fakat ben harici olarak teiz olsun diye iso indirip kurmuştum ama Microsoft hesabım vardı key falan sormadı benim gibi yapabilirsin şuan ortalama 700 tl kazancım var
Nasıl oluyor hocam anlayamadım açabilir misin biraz?

Nasıl oluyor hocam anlayamadım açabilir misin biraz?
benim ilk bilgisayarda win 7 home vardı ben bunu crack ile ultimate falan yapmıştım orayı saymıyorum işte 8.1 geldi geçti bir kaç kez de ayrı olarak formatladım bu pc yi crack te tam tutmuş birde win 10 onu alın dedi kabul ettim e postası hala duruyor gösterebilirim not 8.1 pro ama kabul ettim Microsoft hesbıma da onay geldi kabul her şey bu server ler çökmüştü baya uğraşanlar oldu bende yasa iso indirdim flash ıma attım bildiğimiz kurulum ile yaptım hala kullanıyorum elimde key var zaten win 10 güncellemeleri mağlum can atıyor böyle alın diye şimdi daha kolay olur bence kendi kendine atıyordu gördüm okudum başta işte Windows 10 günvenli işte korsana hayır çalıştırmayacak dedi ama şimdi korsandan tam orijinal oldu burdan Gates amca ya sesleniyorum türklere bulaşmıyacaktın :D

benim ilk bilgisayarda win 7 home vardı ben bunu crack ile ultimate falan yapmıştım orayı saymıyorum işte 8.1 geldi geçti bir kaç kez de ayrı olarak formatladım bu pc yi crack te tam tutmuş birde win 10 onu alın dedi kabul ettim e postası hala duruyor gösterebilirim not 8.1 pro ama kabul ettim Microsoft hesbıma da onay geldi kabul her şey bu server ler çökmüştü baya uğraşanlar oldu bende yasa iso indirdim flash ıma attım bildiğimiz kurulum ile yaptım hala kullanıyorum elimde key var zaten win 10 güncellemeleri mağlum can atıyor böyle alın diye şimdi daha kolay olur bence kendi kendine atıyordu gördüm okudum başta işte Windows 10 günvenli işte korsana hayır çalıştırmayacak dedi ama şimdi korsandan tam orijinal oldu burdan Gates amca ya sesleniyorum türklere bulaşmıyacaktın :D
Teşekkürler peki key nerden bulabiliriz?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı