Windows 7, Windows 10'a yükseltilmiyor

Fırat özen

Hectopat
Merhaba sistemimde su an Windows 7 yüklü. Windows 10'a gecmek istedim ama gecemiyorum. İşlemci kabul etmiyor gibi bir yazı gördüm yükseltmede. Ne USB'den Rufus'la oluyor ne de yükseltmekle. Bilgisayarcıya götürdüm oldu ama çok kastı dedi, tekrar Windows 7 yüklemek zorunda kaldım dedi. Neden olabilir acaba? Şu an Windows 7 Update kapalı. Güncelleme yapsam tekrar denesem olur mu acaba? Güncelleme yapınca Windows 7 kasıyor, tekrar format atıyorum bu seferde. Sistemde şu:

İşlemci: Intel Core 2 Quad Q8300 2.50 GHz.
Ekran kartı: GTX 750 Ti 2 GB DDR5.
RAM: 8 GB DDR2.
HDD: 150 GB.
SSD: 120 GB.
Anakart: Palit P35A (2007 yılına ait).

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sistemimde su an Windows 7 yüklü. Windows 10'a gecmek istedim ama gecemiyorum. İşlemci kabul etmiyor gibi bir yazı gördüm yükseltmede. Ne USB'den Rufus'la oluyor ne de yükseltmekle. Bilgisayarcıya götürdüm oldu ama çok kastı dedi, tekrar Windows 7 yüklemek zorunda kaldım dedi. Neden olabilir acaba? Şu an Windows 7 Update kapalı. Güncelleme yapsam tekrar denesem olur mu acaba? Güncelleme yapınca Windows 7 kasıyor, tekrar format atıyorum bu seferde. Sistemde şu:

İşlemci: Intel Core 2 Quad Q8300 2.50 GHz.
Ekran kartı: GTX 750 Ti 2 GB DDR5.
RAM: 8 GB DDR2.
HDD: 150 GB.
SSD: 120 GB.
Anakart: Palit P35A (2007 yılına ait).
Sisteminiz Windows 10'u kaldırıyor. Windows 10'a 'yükseltme aracı' ile değil de USB yoluyla geçmeyi deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı