Windows 7 için Çalışan ve Türkçe Hava Durumu Aracı (2.2.0.0)

Merhabalar! Bugün Windows 7 ve Windows Vista için çalışan ve Türkçe hava durumu aracının 2.2.0.0 sürümüyle karşınızdayım. Kuruluma .rar dosyasının içindeki "Kurulum.txt" dosyasından bakabilirsiniz. Önceki konuya şu linkten: "www.technopat.net/sosyal/konu/windows-7-icin-calisan-ve-tuerkce-hava-durumu-araci.958287/" ulaşabilirsiniz. Bazı yenilikler:
1. Varsayılan şehir Ankara olarak değiştirildi.
2. Konveks Ay Şişkin Ay olarak değiştirildi.
Hava durumu aracının linki: Hava Durumu Aracı 2.2.0.0.zip
Bir kesit:
Eki Görüntüle 598658

Güzel düşünce ama Microsoft bu widgetları güvenlik açığı oluşturduğu için kaldırmıştı:
Windows 7'de Windows Kenar çubuğu platformunun ciddi güvenlik açıkları olduğundan, Araçlar web sitemizden artık edinilemez. Microsoft, Windows'un yeni sürümlerinde bu özelliği sonlandırmıştır. Araçlar, bilgisayarınıza zarar vermek, bilgisayarınızdaki dosyalara ulaşmak, hoş olmayan içerikleri görüntülemek veya herhangi bir zaman bu içeriklerin davranışını değiştirmek için kötüye kullanılabilir. Saldıran kişi bir aracı kullanarak bilgisayarınızın kontrolünü tamamen ele geçirebilir. İndirdiğiniz araçların güvenliğiyle ilgili endişeleriniz varsa, araç ve bilgisayarınızı koruduğunuz adımlar hakkında daha fazlasını öğrenin.
 
Güzel düşünce ama Microsoft bu widgetları güvenlik açığı oluşturduğu için kaldırmıştı:
Güvenilir olmayan kaynaklardan Widget indirirseniz riskleri var ama Microsoft’un orijinal hava durumu widget’ının bir risk taşıdığını düşünmüyorum.

Ayrıca Microsoft istese o kenar çubuğunu daha güvenli yapabilirdi ama Windows 10’un “sade” tasarımına odaklandı. Aslında bir seçenek olarak bu kenar çubuğunu ve Windows Aero’yu getirseler nasılda Windows 7 kullananlar Windows 10’a geçer.
 
Rica ederim, bu arada ayrı konu ama size başka nereden ulaşabilirim bilmiyorum. İmzanızdaki IOBit programları yasaklansın linki, siz de Driver Booster ile ilgili bir problem mi yaşadınız?
Ben yaşamadım ama yaşayan çok kişi gördüm. O yüzden imzama eklemiştim ama üstünden bayağı zaman geçti.
 

Dosya Ekleri

  • çince.PNG
    çince.PNG
    20,8 KB · Görüntüleme: 17
Dosyayı indirdim dediklerinizi yaptım fakat bölge arayamıyorum bilgisayarı yeniden başlattım bu sefer de hava durumunun üstünde Çince yazılar çıktı.
Sizdeki hatalar bende olmuyor nedense. Olsa çözüm arayacağım ama olmuyor.
 

Geri
Yukarı