Windows 7 için çalışan ve Türkçe hava durumu aracı

Bengisevi

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Gümüşyaka
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RTX 3050
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600H
RAM: 16 GB
İşletim Sistemi: Windows 11
Meslek
Öğrenci
Windows 7'de araçları biliyorsunuzdur. Hala severek kullanan vardır. Bu araçlardan hava durumu aracı çalışmıyor. Şimdi Türkçe ve çalışan bir hava durumu aracı paylaşacağım. Kurulumu. Rar dosyası içindeki "Kurulum.txt" dosyasından bakabilirsiniz.
Not: Sadece Windows 7 için değil Windows vista için de kullanılabilir.
Not2: İngilizce kalan yerler var zamanla Türkçe'ye çevrilecektir.
Hava durumu aracının linki:
Hava durumu aracından bir kesit:

Ekran Alıntısı22.PNG

Düzelttim. Şimdi olması lazım.

Şimdi oldu fakat bunun Windows 8.1 olduğunu unutmuşum :( Keşke şu özelliği geri getirseler. Güvenlik açığı var diye kaldırdılar 8 yıldır geri gelmiyor.
Bazı programlar ile 8.1 ve 10'a Sidebar özelliği getirebiliyor diye biliyorum. Ama Windows 7 ve Vista'daki sidebar kadar güzel değil. İndirsen bile paylaştığım araç çalışır mı bilmem.
Windows 7'de araçları biliyorsunuzdur. Hala severek kullanan vardır. Bu araçlardan hava durumu aracı çalışmıyor. Şimdi Türkçe ve çalışan bir hava durumu aracı paylaşacağım. Kurulumu. Rar dosyası içindeki "Kurulum.txt" dosyasından bakabilirsiniz.
Not: Sadece Windows 7 için değil Windows vista için de kullanılabilir.
Not2: İngilizce kalan yerler var zamanla Türkçe'ye çevrilecektir.
Hava durumu aracının linki:
Hava durumu aracından bir kesit:

Eki Görüntüle 584540

Selamlar! Hava Durumu Aracı'nın ikinci versiyonu yayınlandı! Link: Hava Durumu Aracı 2.0.0.0.rar
Yeniliklerden bazıları:
İngilizce bazı yerler düzeltildi.
Bazı kesitler:
Hava Durumu Aracı 1.PNG

Hava Durumu Aracı 2.PNG

Bazı programlar ile 8.1 ve 10'a Sidebar özelliği getirebiliyor diye biliyorum. Ama Windows 7 ve Vista'daki sidebar kadar güzel değil. İndirsen bile paylaştığım araç çalışır mı bilmem.

Selamlar! Hava Durumu Aracı'nın ikinci versiyonu yayınlandı! Link: Hava Durumu Aracı 2.0.0.0.rar
Yeniliklerden bazıları:
İngilizce bazı yerler düzeltildi.
Bazı kesitler:
Hava Durumu Aracı 1.PNG

Hava Durumu Aracı 2.PNG
2.0.0.0 sürümünü yayınladıktan kısa süre sonra "Current/Forecast" hatasını çözdüm ve sizinle şimdi 2.1.0.0 sürümünü paylaşıyorum. Link burada:
2.0.0.0 Sürümü:
Hava Durumu Aracı 41.png

2.1.0.0 Sürümü:
HavaDurumu Aracı11.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı