Windows 7 için .NET Framework tavsiyesi

• Konuyu başlatan Zeyin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 731

Zeyin

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
.NET framework bildiğiniz gibi çok gerekli olmazsa olmaz bir yazılım. Benim bilgisayarıma .net fw 4.7.2 (en son ürüm)ü yüklediğimde bi donma gerçekleşti. Mouse falan hiçbir şey hareket etmedi ben de 4.5 indirdim. Sizce Rainbow six siege, PUBG gibi oyunlar oynuyorum, 4.5 uygun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
.NET framework bildiğiniz gibi çok gerekli olmazsa olmaz bir yazılım. Benim bilgisayarıma .net fw 4.7.2 (en son ürüm)ü yüklediğimde bi donma gerçekleşti. Mouse falan hiçbir şey hareket etmedi ben de 4.5 indirdim. Sizce Rainbow six siege, PUBG gibi oyunlar oynuyorum, 4.5 uygun olur mu?
4.5 eski sürüm hocam. Sistemine temiz bakım yap. Tekrar 4.7.2'yi yükle. Sürücülerin güncel değilse güncelle. Tüm güncellemeleri yükle.
4.5 eski sürüm hocam. Sistemine temiz bakım yap. Tekrar 4.7.2'yi yükle. Sürücülerin güncel değilse güncelle. Tüm güncellemeleri yükle.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı