Bilgisayarıma donanımlarım kötü olduğu için Windows 7 yüklemeye çalışıyorum ama 2 diskim var bilgisayar UEFI desteği yok ve bir şekilde BIOS'tan format atamıyorum.
Acaba bilgisayar açıkken Windows 7'yi 2. diske kurup sonra baslatma seceneklerinden disk 2'yi seçsem olur mu?
Bir de eğer biliyorsanız bilgisayar açıkken nasıl Windows 7'yi ikinci diske kurarım yardımcı olur musunuz?
Bilgisayarıma donanımlarım kötü olduğu için Windows 7 yüklemeye çalışıyorum ama 2 diskim var bilgisayar UEFI desteği yok ve bir şekilde BIOS'tan format atamıyorum.
Acaba bilgisayar açıkken Windows 7'yi 2. diske kurup sonra baslatma seceneklerinden disk 2'yi seçsem olur mu?
Bir de eğer biliyorsanız bilgisayar açıkken nasıl Windows 7'yi ikinci diske kurarım yardımcı olur musunuz?
Windows 7 format USB'si hazırla PC'yi o USB'den başlat.
Özel ve yükselt çıkcak özel i seçin ve hiçbir şeye dokunmadan D'yi seçin ve bekleyin kursun.
Kurduktan sonra boot menüden diskleri ayrı boot etmene gerek yok.
Windows açılmadan soruyor zaten hangi Windows açılsın diye. Tüm windows 7 iso dosyaları
Bu linkten indirebilirsiniz ISO'ları. Rufus
Buradan Rufus'u indirebilirsiniz.
Format USB'si hazırlama ile ilgili YouTube'da bir sürü video var oradan bakabilirsiniz.