Windows 10 olan bilgisayarıma format attım. 2. ekranım gözüküyordu Windows 7 yaptım ama şu anda 2. ekranım gözükmüyor. Ne yapabilirim? Driverleri güncelledim, kabloları kontrol ettim.
Hocam masaüstüne sağ tıklayın ve görüntü ayarlarına girin Fotoğraftaki "Multiple displays" gibi çoklu monitör ayarı gözükmesi lazım. Oradan ayarlamayı deneyin.
Hocam masaüstüne sağ tıklayın ve görüntü ayarlarına girin fotoğraftaki "multiple displays" gibi çoklu monitör ayarı gözükmesi lazım. Oradan ayarlamayı deneyin.
Aygıt yöneticisinde ikinci monitörünüz gözüküyor mu? Gözüküyor ise sağ tıklayıp özelliklere girin ve sürücüler bölümünden sürücüleri geri yükleyin seçeneğine basın.
Aygıt yöneticisinde ikinci monitörünüz gözüküyor mu? Gözüküyor ise sağ tıklayıp özelliklere girin ve sürücüler bölümünden sürücüleri geri yükleyin seçeneğine basın.
Hocam fotoğrafta logo yok ama yeşil çizgiden bahsediyorsanız açılacak veya kapanacak bir opsiyon değil. Sıkıntı yaşadığınız yeri açıp kamera ile fotoğraf çekerseniz daha iyi yardım edebilirim.
Windows 10 olan bilgisayarıma format attım. 2. ekranım gözüküyordu Windows 7 yaptım ama şu anda 2. ekranım gözükmüyor. Ne yapabilirim? Driverleri güncelledim, kabloları kontrol ettim.