Wmir
Hectopat
Peki son sorum şu olacaktır. Windows 7 ile Android arası geçiş yapabiliyor muyum?
Evet, Boot menüsünde hangi sistemi kullanacaksın diye soruyor.
Peki son sorum şu olacaktır. Windows 7 ile Android arası geçiş yapabiliyor muyum?
Şimdi indirmeye başlayacağım. Bakalım nasıl bir deneyim olacak. Çok teşekkür ediyorum.Evet, Boot menüsünde hangi sistemi kullanacaksın diye soruyor.
Şimdi indirmeye başlayacağım. Bakalım nasıl bir deneyim olacak. Çok teşekkür ediyorum.
Bir sorun ortaya çıktı. Video gidişatında gidiyordum. BIOS'tan USB'yi seçtikten sonra işler terstine gidiyor. Diskleri çıkarın başlatmak için tuşa basın diyor. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Bastığımda ingilizce yazı geliyor. Yazı şu 'Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key'.Herhangi bir klavye tuşuna basınca devam etmesi gerekir.
Muhtemelen ISO dosyası kaynaklı sorun. Üç USB ile denedim sorun devam etti.ISO dosyası veya USB bozuk olabilir. ISO dosyasını tekrar indirip bir daha yazdırabilir misin?
Denerim.ISO dosyası veya USB bozuk olabilir. ISO dosyasını tekrar indirip bir daha yazdırabilir misin?
Sorum olacak, 64-Bit mi yoksa 32-Bit versiyonu mu? Acaba bu hata 64-Bit sebebiyle mi oluyor?Muhtemelen ISO dosyası kaynaklı sorun. Üç USB ile denedim sorun devam etti.
Denerim.
Muhtemelen ISO dosyası kaynaklı sorun. Üç USB ile denedim sorun devam etti.
Denerim.
Sorum olacak, 64-bit mi yoksa 32 Bit versiyonu mu? Acaba bu hata 64-bit sebebiyle mi oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.