Çözüldü Windows 7 ile XP easybcd yapınca XP siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pixel_less

Kilopat
Makaleler
31
Yer
Manisa
Elimde eski bir yazıcı var. Ve en son desteği Windows XP'ye çıktı ve ben de eski bir PC'ye bunu kurmak istedim. Sonra çeşitli programlar ile diğer pclere bağlayacaktım vb ilk önce XP kurdum yanına da 7 kurdum fakat açılışta seçim menüsü gelmiyordu. Bende easybcd programı ile Windows XP'yi seçim menüsüne ekledim her ne kadar hem otomatik hem de seçerek yükletsem de açmıyor. Bunun çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocalarım konu boş kalmasın diye yazayım dedim. Bilgisayara format attıktan sonra tekrardan denedim düzeldi. Ama amacım zaten yazıcıyı çalıştırmaktı. Normalde sanal makinaya kuracaktım ama sonradan sürücüsünün yabancı birisi tarafından Windows 10'a portlandığını gördüm. O yüzden sorunum çözüldü, yardım edenlere teşekkürler.
XP driverlarının çoğunluğu 7'yi destekliyor klasörü gösterip elle kurmanız lazım eski bilgisayarımda ekran kartı ve yazıcım XP driverı vardı en son ama çalıştı belki sizde de çalışır. Deneyebilirsiniz.

Hocalarım konu boş kalmasın diye yazayım dedim. Bilgisayara format attıktan sonra tekrardan denedim düzeldi. Ama amacım zaten yazıcıyı çalıştırmaktı. Normalde sanal makinaya kuracaktım ama sonradan sürücüsünün yabancı birisi tarafından Windows 10'a portlandığını gördüm. O yüzden sorunum çözüldü, yardım edenlere teşekkürler.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı