Windows 7 Intel HD Graphics 4600 Sürücü Sorunu

trashopolis

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,
Öncelikle geçtiğimiz cumartesi günü sistemi topladım. Ancak işletim sistemi sıkıntıları yaşadım ve sonunda Win7 home premium 64bit lisanslı bir şekilde kurdum.

Sistem özellikleri:
Intel i5 4590 3.3 ghz işlemci
EVGA GTX 970 ekran kartı
WD 1TB 7200rpm Disk
8GB DDR3 1600 Mhz ram
MSI H97 PcMate anakart

Sürücü yüklemesi yapmadan windows update kullandım ve SP1 paketini yükledi. Daha sonra 64bit updateleri yükledi. Arada nvidia driver yüklemek istedi izin vermedim İntel HD graphics sorun çıkarır diye. Ne kadar denediysem Intel Hd Graphics 4600 driver yüklenmedi. Minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor uyarısı verdi. Nvidia'yı kurdum ama halen intel driver'ı kuramıyorum. Ne yapmam gerekir?

NOT: Windows 10 yükseltmesi yapmaya çalışmama rağmen olmadı ve siyah ekran hatası verdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
DX12 çıktı hocam. DX12 destekli oyunların eli kulağında. Temiz Windows 7 kurulum sonrası bütün güncellemeleri alın ve işletim sisteminizi rezerve edin. Elinizdeki Windows 7'ye uygun olan Windows 10'u indirin ve USB'ye yazdırın. Yükseltme işlemini "Temiz yükseltme" seçeneği ile devam ettirin. Bu arada GTX 970'e sahipsiniz. HD 4600'lük bir işiniz yok. :)

DX12 çıktı hocam. DX12 destekli oyunların eli kulağında. Temiz Windows 7 kurulum sonrası bütün güncellemeleri alın ve işletim sisteminizi rezerve edin. Elinizdeki Windows 7'ye uygun olan Windows 10'u indirin ve USB'ye yazdırın. Yükseltme işlemini "Temiz yükseltme" seçeneği ile devam ettirin. Bu arada GTX 970'e sahipsiniz. HD 4600'lük bir işiniz yok. :)
Anladım hocam ama temiz windows 7 sürümü nereden bulabilirim ve windows 10'u benim mi indirmem gerekiyor yoksa PC kendi update etmeyecek mi? Daha önceden rezerve edip, yükleyip geri win7'ye dönmüştüm.

Windows 7'yi yapacağın küçük çaplı bir arama ile indirebilirsin. Ne indirdiğin çokta önemli değil aslında. Zaten temiz yükseltme yapacaksın ve Windows 7'den kurtulacaksın. Sonra buradan Windows 10 indir ve USB'ye yaz. Ben şu zamana kadar USB ile yükseltme yaparken hiç sorun yaşamadım.
Windows 10

Windows 7'yi yapacağın küçük çaplı bir arama ile indirebilirsin. Ne indirdiğin çokta önemli değil aslında. Zaten temiz yükseltme yapacaksın ve Windows 7'den kurtulacaksın. Sonra buradan Windows 10 indir ve USB'ye yaz. Ben şu zamana kadar USB ile yükseltme yaparken hiç sorun yaşamadım.
Windows 10
Anladım hocam USB kurulum yapacağım ama hangi keyi gireceğim Win10'a? Yoksa key istemeyecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı