Windows 7 İnternet Explorer 11 Güncelleme Sorunu

nightmaretr

Hectopat
Daha fazla  
Fotoğrafta da gördüğünüz gibi güncelleme yükleme kısmı böyle kaldı. Ne yapmam gerekli?
1573298613543.png

Ben elle internetten kurdum galiba, 3-5 tane ek güncelleme yükledi. Uptade açmıyorum ben ordan yapmadığıma eminim. Zaten Windows 7'ye güvenlik harici güncelleme kurulmaz en iyi hali güncellemesiz halidir. kb2852386 güncellemesi gerekli mesela, Windows Uptade temizleme özelliği ekleniyor disk temizlemeye. Gerekli olan düzeltme güncellemeleri elle kurulmalı.
Sistem formattan itibaren korsansa üstüne güncelleme kurunca pert oluyor yani çok yavaşlıyor onu da belirteyim.

Ben elle internetten kurdum galiba, 3-5 tane ek güncelleme yükledi. Uptade açmıyorum ben ordan yapmadığıma eminim. Zaten Windows 7'ye güvenlik harici güncelleme kurulmaz en iyi hali güncellemesiz halidir. kb2852386 güncellemesi gerekli mesela, Windows Uptade temizleme özelliği ekleniyor disk temizlemeye. Gerekli olan düzeltme güncellemeleri elle kurulmalı.
Sistem formattan itibaren korsansa üstüne güncelleme kurunca pert oluyor yani çok yavaşlıyor onu da belirteyim.
Demek istediğinizi pek anlamadım ama şuan 0 dan yükledim ekran kartlarını kurdum updateyi ayarlamadım daha ne yapmalıyım ?

Demek istediğinizi pek anlamadım ama şuan 0 dan yükledim ekran kartlarını kurdum updateyi ayarlamadım daha ne yapmalıyım ?
Olan olmuş artık çoğu kurulmuştur. Ben Windows Uptade'i hizmetlerden dahi kapatıyorum. İe11'i Microsoft'un sitesine girip indirdim, onun yanında dil paketi gibi 3-5 güncelleme kurdu yüklü güncelleştirmelerde görünüyor. Bunları yaparken Windows Uptade'i açmaya gerek duymuyor. kb2852386 güncellemesini de gene Microsoft'tan kurdum x64 olarak.
Windows Uptade üzerinden güvenlik güncellemesi hariç kurmaya gerek yok, ben sadece internete girmek için kullandığımdan güvenlikleri de kurmadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı