Windows 7 internete bağlanmıyor

ymn19905

Femtopat
Daha fazla  
RAM
2
Windows 7 interneti görmüyor bir hızlandırma videosu yaptım şimdi internete bağlanmıyor bilgisayar-ozellikler - performans için ayarla gibi bir şey yaptım ama şimdi bağlanmiyor.

Windows 7 interneti görmüyor bir hızlandırma videosu yaptım şimdi internete bağlanmıyor bilgisayar-ozellikler - performans için ayarla gibi bir şey yaptım ama şimdi bağlanmiyor.

Güç planından yaptıysanız güç planını değiştirin. Eğer hala olmuyorsa internet sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Bir de internet sembolu nasıl bir şekilde? Üzerinde çarpı mı var yoksam ünlem mi?

Aygıt Yöneticisi üzerinden Wi-Fi veya Ethernet driverlarınızın güncel veya hatalı olmadığını kontrol edin.

Telefondan o adımları izle kapattiklarini geri aç hızlandırma videoları tamamen yalan 1 2 gram anca donanimlar zayifsa her türlü kasar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı